Drie mannen en een vrouw beroven oudere dame in Velp

Drie mannen en een vrouw beroven oudere dame in Velp

Gisterenmiddag, vrijdag 21 juli 2017 omstreeks 17:30 uur, werd een gouden ketting gestolen van een bejaarde vrouw op de Rozendaalselaan te Velp. De verdachten vroegen, vanuit een grijze personenauto, de weg naar het ziekenhuis en ‘bedankten’ de vrouw door een ketting te geven. Hierbij namen ze de ketting van de vrouw weg.

Getuigen berovingEen getuige zag dat de verdachten wegreden in een grijze personenauto met Frans kenteken. Hierop is de politie met meerdere eenheden gaan uitkijken in de omgeving. Op de A12 werd ter hoogte van Duiven een Volkswagen Passat met Frans kenteken staande gehouden (zie foto onderaan het artikel). In het voertuig troffen de agenten vier Roemenen aan. De Roemenen waren 18, 20, 36 en 40 jaar oud. Het betroffen drie mannen en een vrouw. Het betroffen vier “zigeunertypes”.

foto politie Velp

Gouden ketting

Bij één van de Roemenen troffen de agenten een gouden ketting aan. Dit was, naar later bleek, niet de gouden ketting van het slachtoffer.
De Roemenen en het voertuig voldeden aan het signalement waarna ze werden aangehouden. Het voertuig is afgevoerd voor onderzoek. Later bleek dat deze verdachten ook bij een tweede vrouw op de Vlashofstraat te Velp gepoogd hadden sieraden te stelen. Ook bij deze vrouw vroeg men de weg naar het ziekenhuis en bood men een sieraad aan.

Het voertuig is grijs van kleur en heeft een zwarte motorkap.

foto politie Velp

De politie is op zoek naar getuigen of andere slachtoffers. Heeft u iets gezien? Of bent u zelf slachtoffer geworden van deze personen?
Bel dan naar de politie op het nummer; 0900 8844.

ReactiesRelated Articles

DENK-voorman: ‘Wat de PVV zegt doet pijn, ik hou van Arnhem’

Verenigd Arnhem is bezorgd over de komst van de PVV naar Arnhem. Reacties

Kijk hoe de man hapt op het verzoek van deze vrouw

Deze man kan de verleiding van haar niet aan en begint te liegen. Reacties

Zus bekende Arnhemmer maakt filmpje met Najib Amhali in Istanbul

De zus van de bekende Arnhemmers Ahmet en Oguzhan Bozdag is onlangs gespot in een filmpje met Najib Amhali. Demet