Yasin Köylü en Levent Akat ook naar Elsweide

Yasin Köylü en Levent Akat ook naar Elsweide

Trainer Raşid Güneş van Elsweide is tijdens zijn vakantie druk met zijn selectie en tactische aanpassingen bij het eerste elftal. In Arnhem zijn de verwachting hoog, nu grote lokale namen zich ook hebben aangesloten bij Elsweide. (foto: Yasin Köylü helemaal links)

Bekende namen bij Elsweide

In een publicatie van de club kwamen we tot de ontdekking dat behalve de bekende voetballers Ali Deniz en Samir Yazılıtaş ook Yasin Köylü (Ex-Arnhemse Boys en AFC Generalex), Nabil Nasri (Veluwezoom), Emre Yaman (Futzal hoofdklasse) en Levent Akat (Ex-FC Presikhaaf en AFC Arnhem) gaan spelen bij Elsweide. Köylü is zelfs al begonnen met trainingen om fit te zijn wanneer trainer Raşid Güneş terug is uit Turkije. En Levent Akat was nog niet zo lang geleden een fenomeen op de Arnhemse grasvelden.

Lees verder onder de foto


De strijd gaat zeker losbarsten bij Elsweide wanneer de trainingen gaan beginnen. De ervaren spits Ali Deniz is zelfs eerder op vakantie gaan om de start van het seizoen niet te missen. Volgens bronnen dichtbij de trainer zullen e nieuwe transfer van Elsweide niet automatisch kans maken op een basisplek vanwege bestaande grote namen  zoals Harun Köprülü, Erdem Sezgin, Nazmi Karaciftci en Baris Dagasan.

Er komt wel heel veel ervaring binnen met de nieuwe transfers van Elsweide. De andere bekende eerste elftal spelers van Elsweide Huseyin Akdeniz, Veyis Ozkara en Sahin Akbulut zijn ook niet de minste namen die zeker kans maken op een plek bij de selectie.

Medio augustus beginnen de trainingen bij Elsweide en weten we meer.


ReactiesRelated Articles

Arnhem hoort Orhan Delibas te eren door een straat naar hem te vernoemen

In Schiedam wil PvdA-raadslid, Peter Groeneweg, dat straten op het nieuwe sportpark vernoemd worden naar sporters uit de stad. Reacties

Sterspelers Veluwezoom (3) pakken overwinning tegen tweede AZ 2000

Bij het derde elftal van Veluwezoom is iedereen weer ‘happy’ na de kraker tegen het tweede van AZ 2000. De

Vitesse presenteert nieuwe uitshirt vandaag om 13.00 uur

Vitesse presenteert vandaag samen met de supporters het Vitesse uitshirt voor het seizoen 2015/2016.  Reacties