BEELDEN Staat uw gestolen fiets tussen deze fietsen?

BEELDEN Staat uw gestolen fiets tussen deze fietsen?

Meerdere fietsen staan nu te wachten op hun rechtmatige eigenaar.

Fietsendiefstal

Afgelopen zondag kreeg de politie een melding van een fiets die gestolen werd op het station in Zevenaar. Het onderzoek van de politie bracht niet verheldering over die fiets maar kwamen ze uit bij meerdere gestolen fietsen. De andere gestolen fietsen waren over de grens gebracht en stonden daar in een kelderbox. De fietsen stonden over de grens in het plaatsje Emmerich am Rhein in Duitsland. Na het inschakelen van de Duitse politie, zij alle fietsen in beslag genomen.

Fiets Kwijt?

Is uw fiets gestolen en heeft u hier niets meer over gezien of gehoord? Dan kan het wellicht zijn dat uw fiets hier tussen staat. Bij enkele fietsen is een aangifte gevonden maar bij een groot gedeelte ook niet. Framenummers en opvallende kenmerken zijn door het politiesysteem gehaald en rijwielhandelaren zijn naar aanleiding van de stickers op de spatborden al bezocht, helaas zonder resultaat voor de hieronder getoonde fietsen. De fietsen zijn vermoedelijk gestolen in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Velp en Arnhem.

Deel dit bericht of tag uw vrienden/familie/collega’s zodat we mogelijk alle fietsen terug kunnen brengen bij de officiële eigenaren.

Mocht u uw fiets herkennen bel dan met 0900-8844.

Hieronder de gestolen fietsen waarvan de rechtmatige eigenaar nog niet bekend is.







Related Articles

Pizzabakkers Zo & Zo hebben ervaring opgedaan in Italie

Dat de pizza’s en calzone’s bij eethuis Zo & Zo aan de hommelseweg zo smakelijk zijn is eigenlijk geen toeval nu

Prijsvraag voor creatieve invulling Gele Rijdersplein

Het Gele Rijdersplein is al langere tijd een zorgenkindje in het Arnhemse centrum. Woensdag 9 oktober sprak de raad opnieuw

Bekende Arnhemse agent die dader dollemansrit ´kapot sloeg´ wordt niet vervolgd

Justitie heeft laten weten dat de bekende Arnhemse agent, met een Turkse achtergrond, niet vervolgd gaat worden voor zijn extreem

Geverifieerd door MonsterInsights