BEELDEN Staat uw gestolen fiets tussen deze fietsen?

BEELDEN Staat uw gestolen fiets tussen deze fietsen?

Meerdere fietsen staan nu te wachten op hun rechtmatige eigenaar.

Fietsendiefstal

Afgelopen zondag kreeg de politie een melding van een fiets die gestolen werd op het station in Zevenaar. Het onderzoek van de politie bracht niet verheldering over die fiets maar kwamen ze uit bij meerdere gestolen fietsen. De andere gestolen fietsen waren over de grens gebracht en stonden daar in een kelderbox. De fietsen stonden over de grens in het plaatsje Emmerich am Rhein in Duitsland. Na het inschakelen van de Duitse politie, zij alle fietsen in beslag genomen.

Fiets Kwijt?

Is uw fiets gestolen en heeft u hier niets meer over gezien of gehoord? Dan kan het wellicht zijn dat uw fiets hier tussen staat. Bij enkele fietsen is een aangifte gevonden maar bij een groot gedeelte ook niet. Framenummers en opvallende kenmerken zijn door het politiesysteem gehaald en rijwielhandelaren zijn naar aanleiding van de stickers op de spatborden al bezocht, helaas zonder resultaat voor de hieronder getoonde fietsen. De fietsen zijn vermoedelijk gestolen in Duiven, Zevenaar, Westervoort, Velp en Arnhem.

Deel dit bericht of tag uw vrienden/familie/collega’s zodat we mogelijk alle fietsen terug kunnen brengen bij de officiële eigenaren.

Mocht u uw fiets herkennen bel dan met 0900-8844.

Hieronder de gestolen fietsen waarvan de rechtmatige eigenaar nog niet bekend is.

ReactiesRelated Articles

Veel vraag naar broodje Adana in Presikhaaf tijdens grootste braderie

Een broodje Adana blijft toch weer heel speciaal. Tijdens de grootste braderie van Arnhem is dit weer een van de

Bestuursleden Turkse profclub bezoeken restaurant Troya aan Rijnkade

De bestuursleden van de Turkse topclub Trabzonspor waren dinsdagavond bij restaurant Troya aan de Rijnkade in Arnhem. De voetbalclub is

En opeens waren ze in Milaan tijdens een voetbalwedstrijd

Wie kent ze niet? Voormalig schnitzelkoning van Arnhem Oguzhan Bozdag en ex-zaalvoetballer Yasin Köylü (AFC GenerAlex) waren onlangs in Milaan.