OM eist 30 maanden celstraf voor steekpartij bij partycentrum Maksim

OM eist 30 maanden celstraf voor steekpartij bij partycentrum Maksim

Een 57-jarige man uit Zoetermeer moet 30 maanden de cel in als het aan de rechter zit. De man wordt verdacht een andere man van 48 jaar neergestoken te hebben op een bruiloft in partycentrum Maksim in Westervoort. (foto: screenhot youtube)

Slachtoffer zwaargewond na steekpartij

Op zondagavond 23 april vond de steekpartij plaats naast het bekende zalencentrum aan de Dorpstraat in Westervoort. Het slachtoffer raakte zwaargewond naar aanleiding van verschillende messteken. Een traumahelikopter kwam zelfs ter plaatse om de slachtoffer naar een ziekenhuis te brengen. Tijdens de steekpartij was gewoon een bruiloft aan de gang, waardoor de aanwezigen amper iets hadden gemerkt van de steekpartij.

Lees verder onder de foto



Aanleiding steekpartij nog steeds onduidelijk

Waarom er een steekpartij ontstond is nog steeds niet duidelijk. Verschillende verhalen werden destijds gepubliceerd door diverse media, terwijl niemand precies wist waarom de verdachte zo tekeer ging op die bewuste zondagavond. Een ding is wel zeker, de 57-jarige verdachte met Azerbeidzjanse roots was woedend naar aanleiding van een gebeurtenis.

16 augustus zal de rechter een uitspraak doen en aangeven of het akkoord gaat met het eis van het OM van 30 maanden celstraf. Als de verdachte 30 maanden cel krijgt hoeft hij uiteindelijk nog maar 20 maanden vast te zitten, omdat 10 maanden van de straf bestaat uit een voorwaardelijke gedeelte.




Related Articles

GE-WEL-DIG bericht voor huisbewoners met hennepkwekerij van de politie

Afgelopen dinsdag heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Bijenkorf.

Voormalig Arnhemse Boys-ster Yasin Köylü (32) emotioneel na bekendmaking

Ooit speelde hij de sterren van de hemel in Arnhem als speler van de Arnhemse Boys en FC Presikhaaf. Maar

Twee Fransmannen worden betrap in Rotterdam

Twee Fransmannen 38 en 31 jaar worden in Rotterdam tijdens een routinecontrole betrapt.

Geverifieerd door MonsterInsights