Zevende autobrand in Arnhem in een paar weken tijd

Zevende autobrand in Arnhem in een paar weken tijd

De autopyromaan uit Arnhem is niet op vakantie,blijkt uit de meest recente autobrand in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Gisteren is er weer een auto uitgebrand op de Zoomstraat. 

Dikke Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf stond geparkeerd op de Zoomstraat en is niet meer te gebruiken. De hele binnenkant was uitgebrand en aan de buitenkant was de auto amper nog herkenbaar. De brand werd zondagochtend rond 05.00 uur ontdekt. De foto van deze Volkswagen Golf kun je op deze pagina vinden.



Politie is machteloos

De politie is machteloos tegenover deze pyromaan die structureel auto’s in brand steekt in verschillende Arnhemse wijken. De autobranden ontstaan niet vanzelf, en de politie heeft nog steeds geen verdachte op het oog. Eerder brandden er ook andere auto’s uit in andere wijken in Arnhem. Presikhaaf lijkt wel de thuisbasis te zijn van de pyromaan.






Related Articles

Barlas Döner staat tijdens Koningsdag op een andere locatie

Barlas Döner maakt bekend dat het tijdens Koningsdag niet op de locatie zal staan waar het altijd staat op de donderdag

Bestuurder ziet vuilniswagen niet en veroorzaakt aanrijding

Een bestuurder van een groene Renault Clio zag dinsdagmiddag een vuilniswagen niet staan en veroorzaakte een aanrijding.

Zaterdag 9 april Zelfbouwmarkt in stadhuis Arnhem

Aanstaande zaterdag 9 april vindt in het  Arnhemse stadhuis aan de Koningstraat 38, de Zelfbouwmarkt plaats. Het Vastgoedplein van de

Geverifieerd door MonsterInsights