Video Arnhemse rapper Finest Sno met SMP al op 8,8 miljoen views

Video Arnhemse rapper Finest Sno met SMP al op 8,8 miljoen views

Het filmpje van de Arnhemse rapper Finest Sno op youtube heeft al meer dan 8,8 miljoen views gehaald (zie hieronder). De video dat samen is opgenomen met Afro Bros is een echt hit op youtube. De bekende Arnhemse DJ SMP is ook te zien in het filmpje dat 8,8 miljoen keer is bekeken. Voor de niet kenners van Finest Sno. Deze man loopt af en toe gewoon rond in Presikhaaf of ‘T Broek.



Finest Sno is een begrip in Nederland

Finest Sno timmert enorm aan de weg en is tegenwoordig een begrip in Nederland. Het succes met 18 plus zorgde voor nog meer ‘music’ en kwam de rapper met zijn nieuwe trac badman. In 2017 kwam Finest Sno weer met een nieuwe track: Breek je Bakka is eind juni geintroduceerd en is nu al een half miljoen keer bekeken. Of Breek je Bakka ook succesvol gaat worden is nog even afwachten.

Echt 18 Plus

Ow ja, voor de niet kenners van 18 Plus. De video is echt 18 Plus, dus kijk alleen met toestemming van je ouders, vriendin, of vrouw.







Related Articles

Vier Arnhemmers blijven verdacht in grootschalig onderzoek naar hennepteelt

Vier Arnhemmers zijn recent aangehouden op verdenking van voorbereidingshandelingen voor professionele hennepteelt. Alle vier de verdachten zijn in Arnhem aangehouden.

Portaal gaat speciale appartementen bouwen in Arnhem

Woningbouwcorporatie Portaal tekende afgelopen week een contract met de gemeente voor een stuk grond in Schuytgraaf. De locatie van deze

Serieuze KNMI-waarschuwing geldt tot dinsdagmiddag

Het blijft glad de komende dagen in Arnhem en omgeving. Het KNMI heeft code geel gegeven vanwege enorme gladheid in

Geverifieerd door MonsterInsights