Video Arnhemse rapper Finest Sno met SMP al op 8,8 miljoen views

Video Arnhemse rapper Finest Sno met SMP al op 8,8 miljoen views

Het filmpje van de Arnhemse rapper Finest Sno op youtube heeft al meer dan 8,8 miljoen views gehaald (zie hieronder). De video dat samen is opgenomen met Afro Bros is een echt hit op youtube. De bekende Arnhemse DJ SMP is ook te zien in het filmpje dat 8,8 miljoen keer is bekeken. Voor de niet kenners van Finest Sno. Deze man loopt af en toe gewoon rond in Presikhaaf of ‘T Broek.Finest Sno is een begrip in Nederland

Finest Sno timmert enorm aan de weg en is tegenwoordig een begrip in Nederland. Het succes met 18 plus zorgde voor nog meer ‘music’ en kwam de rapper met zijn nieuwe trac badman. In 2017 kwam Finest Sno weer met een nieuwe track: Breek je Bakka is eind juni geintroduceerd en is nu al een half miljoen keer bekeken. Of Breek je Bakka ook succesvol gaat worden is nog even afwachten.

Echt 18 Plus

Ow ja, voor de niet kenners van 18 Plus. De video is echt 18 Plus, dus kijk alleen met toestemming van je ouders, vriendin, of vrouw.

ReactiesRelated Articles

VIDEO Karim Benzema luistert altijd naar Koran voor een wedstrijd

Karim Benzema, spits van de Spaanse topclub Real Madrid, maakte onlangs bekend dat hij voor alle wedstrijden tien minuten luistert

Onderhoudswerkzaamheden Ijssellaan zorgen voor veel overlast

De noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de Ijssellaan zorgen voor veel overlast bij bewoners in de wijk. Buurtbewoners klagen dat de wijk