Wegafsluitingen vanwege finish Boels Ladies Tour in Arnhem

Wegafsluitingen vanwege finish Boels Ladies Tour in Arnhem

Op woensdag 30 augustus is in Arnhem de finishplaats van de tweede etappe van de Boels Ladies Tour.  In verband met de doorkomst en finish van de Ladies Tour in Arnhem zijn de volgende wegen afgesloten:

  • Oude Kraan, Arnhem: afgesloten op woensdag 30 augustus 2017 van 10.30 – 12.30 uur en van 14.30 – 17.00 uur.
  • Parkeerterrein Oude Kraan/Blauwe Golven, Arnhem: afgesloten op dinsdag 29 augustus 2017 van 23.00 uur tot en met woensdag 30 augustus 17.00 uur.
  • Onderweg op de plaatselijke ronde door Arnhem / Schaarsbergen / Oosterbeek kan de doorkomst van het wielerpeloton mogelijk een kort oponthoud veroorzaken.



Veel bekenden tijdens Tour de Boels

Olympisch kampioene Anna van der Breggen, Annemiek van Vleuten en Marianne Vos doen ook mee aan deze etappekoers uit de UCI Women’s WorldTour.

Finishpassage is in centrum Arnhem

De 2e etappe is 132,8 kilometer lang en start op woensdag 30 augustus in Eibergen. Na een lus door de Achterhoek wordt koers gezet richting Arnhem. De 1e finishpassage in het centrum van Arnhem is rond 14.45 uur. Dan wacht de rensters nog een plaatselijke ronde van 19 kilometer. De finish is rond de klok van 15.15 uur op de Oude Kraan, bij de Blauwe Golven.

Wethouder Gerrie Elfrink van Arnhem is blij met de komst van de wereldtop uit het vrouwenpeloton naar zijn stad. “Ik kom altijd graag naar het wielrennen kijken en nodig iedereen uit om de wedstrijd te gaan zien. We laten graag aan iedereen zien hoe mooi je hier in Arnhem en omgeving kunt fietsen. Als we iets doen, dan doen we het goed. Daarom is de Boels Ladies Tour de komende drie jaar te gast in Arnhem.”





Related Articles

VIDEO Kassamedewerkster Appie Heijn pranken doe je zo

Lol maken op een nette manier moet kunnen, ook in de Albert Heijn.

De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

DENK gemeenteraadslid Talip Aydemir is een van ‘De Smaakmakers’ in de gemeenteraad van Arnhem. Dit maakte de Gelderlander onlangs bekend

Emotioneel moment na doelpunt Openda tegen Feyenoord

De aanvaller van Vitesse beleefde zondagavond een emotioneel moment na de 1-0 tegen Feyenoord. De aanvaller van Vitesse maakte, na

Geverifieerd door MonsterInsights