Massagesalon in Arnhem moet dicht vanwege ‘aparte massages’

Massagesalon in Arnhem moet dicht vanwege ‘aparte massages’

Massagesalon Beijing aan Steenstraat in Arnhem moet dicht van de burgemeester omdat er meer wordt gedaan dan alleen massages. (Foto: Steenstraat) 


Meer dan alleen massage

Mystery guests kwamen tot de conclusie dat bij massagesalon Beijing behalve een massage ook allerlei seksuele handelingen werden verricht. İn Arnhem mag je ‘officieel’ seksuele diensten verlenen als je daar een vergunning voor hebt. Al deze vergunningen zijn nu al in gebruik, waardoor het dus eigenlijk nooit officieel kan.

Agenten gingen langs voor een massage

Een speciale afdeling van de Nationale Politie heeft in het afgelopen jaar verschillende controles uitgevoerd om te achterhalen of de dames meer doen dan alleen massages. Politieambtenaren gingen incognito langs bij verschillende massagesalons  om te achterhalen of de dames ook seksuele diensten aanbieden.

Geen vergunning voor seksmassage

Uiteindelijk werd er vastgesteld dat deze dames seksuele diensten aanboden tegen betaling terwijl het bedrijf daar geen vergunning voor had. Hoever de agenten gingen met hun massages is niet bekend. Ook weten we bijvoorbeeld niet of deze mystery guests filmopnamen hebben van hun bezoek. De tent moet hierdoor wel drie maanden dicht en daarna opnieuw een verzoek indienen om weer open te kunnen als massagesalon.

Eerder publiceerden wij al een artikel over andere massagesalons in Arnhem waar ook van alles gebeurde. Verschillende bronnen bevestigden dit aan de redactie.


ReactiesRelated Articles

UPDATE Beatriz uit Arnhem-Zuid is sinds gisterenochtend zoek

Beatriz uit Arnhem-Zuid is sinds gisterenochtend zoek. Reacties

Gemeente haalt alles uit de kast om illegaal gokken in cafe’s tegen te gaan

Op woensdag 7 februari was het weer raak in Arnhem. De gemeente, politie en de Kanspelautoriteit hielden een gezamenlijke controle

DENK-Kamerleden Kuzu en Öztürk komen zaterdag naar Arnhem

Het nieuwe bestuur, onder leiding van voorzitter Huseyin Turkoglu, van de Aya Sofya moskee in Klarendal begint actief aan haar