Grote hennepkwekerij ontdekt bij Arnhems autobedrijf, man (26) aangehouden

Grote hennepkwekerij ontdekt bij Arnhems autobedrijf, man (26) aangehouden

De politie ontdekte dinsdag een grote hennepkwekerij aan de Pieter Calandweg in Arnhem. Toen de politie ter plekke was kwamen ze in een verborgen ruimte 440 wietplanten en 1.100 stekjes tegen in een speciaal ingerichte ruimte. De eigenaar van de zaak een 26-jarige man uit Didam werd aangehouden. (foto: politie.nl)

Politie getipt door milieucontroleurs

Volgens de politie werden zij getipt door milieucontroleurs van de gemeente Arnhem. Zij hadden het vermoeden dat het garagebedrijf een verborgen ruimte had. Hoe de milieucontroleurs dit hebben gezien aan de buitenkant is nog een vraagteken. Meer informatie kwam er niet van de politie.

Na onderzoek van de politie bleek het om een grote hennepkwekerij te gaan. De 440 wietplanten aanwezige wietplanten en 1.100 stekjes werden opgeruimd en direct vernietigd. Er loopt ook een onderzoek van de politie, waar naar alle waarschijnlijkheid weer niets uit zal komen.


ReactiesRelated Articles

Vannacht weer een auto in brand gestoken in Arnhem

Het begint ergere vormen te krijgen in Arnhem nu vannacht weer een auto in brand werd gestoken in Arnhem. Dit

Binnenstad dichterbij de Rijn

Wethouder Gerrie Elfrink nam vrijdag 5 juni de nieuw geplaatste trap over de kademuur van de Rijnkade in gebruik. Reacties

VIDEO Agressieve man die dame (26) neerstak op steenstraat opgepakt

De agressieve man die in juni 2018 een 26-jarige meisje neerstak op de steenstraat is zeer recent opgepakt. Eind juli