Arnhem heeft er een nieuwe juwelier bij

Arnhem heeft er een nieuwe juwelier bij

Arnhem heeft er sindskort een nieuwe juwelier bij. Aan de steenstraat in Arnhemde was gisteren de officiele opening van Istanbul Juwelier. Het bedrijf was eerder gevestigd aan de andere zijde van de steenstraat, tegenover OLB Sports.

Gebroeders Kaya bij de opening



Officiele opening van Istanbul Juwelier

De opening werd groots gevierd, met verschillende bekende Arnhemmers als gasten. De voorzitter van de Turkse ondernemersvereniging TOV Arnhem was een van de gasten. Voorzitter Aziz Zeyrek was samen met zijn vrouw aanwezig om familie Kaya te feliciteren met de nieuwe zaak. Ook andere bekenden, familieleden en ondernemers uit de omgeving waren afgekomen op de officiele opening Istanbul Juwelier.

Met de opening van Istanbul Juwelier komt er weer levendigheid op de steenstraat en gaat het eindelijk niet om een nieuwe kapsalon of een telefoonzaak. Het aanbod aan verschillende winkels heeft hierdoor een enorme impuls gekregen, wat weer goed is voor Arnhem en de binnenstad van Arnhem.

Behalve sieraden zal Istanbul Center ook kleding aanbieden voor dames en heren. Bijvoorbeeld avondjurken voor speciale aangelegenheden.




Related Articles

Voormalig Arnhemse Boys-ster Yasin Köylü (32) emotioneel na bekendmaking

Ooit speelde hij de sterren van de hemel in Arnhem als speler van de Arnhemse Boys en FC Presikhaaf. Maar

Bekende Turkse TV-zender gaat vanavond live uitzenden in Arnhem

De Turkse zender Show-TV zal vanavond rond 19.00 uur in Arnhem zijn bij Chico’s Place om een opname te doen

Tannane nu echt weg bij Vitesse en tekent in Turkije

De wegen van Vitesse en Oussama Tannane scheiden definitief en per direct. Het contract van de 27-jarige aanvallende middenvelder is,

Geverifieerd door MonsterInsights