Portaal gaat speciale appartementen bouwen in Arnhem

Portaal gaat speciale appartementen bouwen in Arnhem

Woningbouwcorporatie Portaal tekende afgelopen week een contract met de gemeente voor een stuk grond in Schuytgraaf. De locatie van deze grond bevindt zich tussen de internationale school en het spoor en tegenover winkelcentrum Schuytgraaf. Op deze nieuwe locatie wil Portaal een speciale appartementengebouw bouwen, bedoeld voor de sociale huur.

Behoefte in Arnhem voor kleine appartementen

Omdat er in Arnhem een behoefte is aan kleine appartementen met lift, geschikt voor een- en tweepersoonshoudens wil Portaal dit soort woningen bouwen in de stad. “Wij richten ons volledig op het aanbieden van duurzame en betaalbare woningen”, zo laat Johan Noppe, manager volkshuisvesting van Portaal in Arnhem weten. “Deze locatie in Schuytgraaf is een ideale locatie voor nieuwe sociale huurappartementen. Het is op loopafstand van zowel het station als het winkelcentrum, ideaal voor zowel ouderen als jongeren.”


55 driekamer appartementen

Er ligt een plan om 55 driekamer appartementen te bouwen, nu de koopovereenkomst is getekend. De bouw staat gepland voor 2018 omdat Portaal rekening moet houden met het vergunningentraject.

Portaal heeft op dit moment 100 woningen in Schuytgraaf. In mei van dit jaar leverde Portaal, samen met Volskhuisvesting en Vivare 64 sociale huurappartementen op boven het nieuwe winkelcentrum Schuytgraaf.ReactiesRelated Articles

Klarendaller Niyazi Dinc voorbeeld voor veel jongeren

Klarendaller Niyazi Dinc is met zijn leefstijl een voorbeeld voor veel jongeren in de Arnhemse wijk en de stad. De

Zo vaak werd er ingebroken in een auto in Arnhem-Zuid

Het stelen van het navigatiesysteem van de Volkswagen stond weer bovenaan bij inbrekers van auto’s in Arnhem-Zuid. Van de 39

De SchnitzelKoning van Arnhem heeft een nieuwe baan

‘De SchnitzelKoning’ van Arnhem, Oguzhan Bozdag, gaat er mee stoppen! Volgens verschillende bronnen kregen wij de melding dat Bozdag niet