Groep jongens krijgt ‘werkstraffen’ voor zware mishandeling broers

Groep jongens krijgt ‘werkstraffen’ voor zware mishandeling broers

Zevens jongens uit Veenendaal krijgen amper straf voor een zware mishandeling van twee broers tijdens Koningsdag 2016 in Arnhem. De twee broers uit Lunteren van 18 en 14 jaar, werden toen zwaar mishandeld door de groep. De mishandelaars kregen van de rechter te horen dat ze 40 tot 180 uur aan werkstraffen moeten uitvoeren.

Per ongeluk in botsing tijdens Koningsdag 2016

Tijdens Koningsdag 2016 kwam een van de jongens per ongeluk tegen een ander aan van de groep uit Veenendaal. Op dat moment ging het ook mis. De groep uit Veenendaal ging helemaal los, ondanks dat het allemaal per ongeluk ging. Beide broers werden werden meerdere malen geschopt en geslagen door de zeven jongens uit Veenendaal. Een andere verdachte was volgens de rechter niet betrokken.

Rechter spreekt OM aan

De twee broers liepen een gebroken neus, gekneusde ribben en een gekneusde duim op. De jongens uit Veenendaal waren niet zo oud. De jongste was 16 jaar oud en de oudste was 24 jaar oud. De jongens kregen volgens de rechter geen celstraf omdat alles langer duurde. Het OM werd hierop  aangesproken door de rechter. De persoonlijke omstandigden van de jongens speelde ook een rol waardoor ze geen celstraffen kregen.


ReactiesRelated Articles

Turkse man flipt als hij zijn vrouw thuis vreemd ziet gaan

Hoe neem je ‘wraak’ op een prank ontvoering? ‘KocaKari Ansiklopedisi’ YouTube-kanaal houder Melis pakt haar man Volkan terug die een

Steenstraat: Bizz Elektro & Verlichting verkoopt bijzondere en leuke lampen

Mocht je altijd al je eigen lamp willen ontwerpen tegen betaalbare prijzen? Dan hoef je voortaan niet meer naar de

Man uit Arnhem plaats foto en naam van stalker kleine meisjes

De politie is niet blij met de actie van een Arnhemmer, die een foto en naam heeft gedeeld via facebook,