Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

Europol geeft Arnhem ook informatie over criminele organisaties

De gemeente Arnhem doet er alles aan om grote criminele groepen uit de stad te krijgen. Tegenhouden lukt natuurlijk niet helemaal, omdat Arnhem nog steeds te vaak bovenaan lijstjes staat waar het niet hoort te staan. 

Belangrijke meeting in Den Haag

De adviseur van burgemeester Ahmed Marcouch, Arndt Stroink, was onlangs in Denhaag voor een zeer belangrijke meeting. De programmamanager Veiligheid van de gemeente maakte hier zelf melding van via twitter: ”2 dagen mogen bezighouden in Den Haag met de aanpak rond criminele organisaties. Erg leerzaam #europol #eurojust #ondermijning. ”

De belangrijkste ambtenaar van de gemeente heeft zich dus twee dagen bezighouden met allerlei onderwerpen over criminele organisaties. Mogelijk heeft dit te maken met recente ontwikkelingen in Arnhem waarbij criminelen ongestraft bezig zijn met allerlei illegale activiteiten. Zeker weten we het natuurlijk niet.

Later meer….
Related Articles

Eindtoets groep 8 is gestart!

Vrijdag 15 april zijn de eerste scholen gestart met de meest adaptieve en digitale Eindtoets van AMN. Toch een spannende dag

Groenlinks winnaar in Arnhem met 7 zetels

Groenlinks heeft de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem gewonnen door 7 zetels te behalen. Ondanks 1,5% minder stemmen dan in 2018, bleef

Ca. 1.100 m² kantoorruimte op IJsseloord 2 verhuurd aan KlaassenGroep

ARNHEM – Recentelijk heeft Klaassen Groep een langjarige huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwe kantoor van ca. 1.100 m² aan de

Geverifieerd door MonsterInsights