Veel vraag naar broodje Adana in Presikhaaf tijdens grootste braderie

Veel vraag naar broodje Adana in Presikhaaf tijdens grootste braderie

Een broodje Adana blijft toch weer heel speciaal. Tijdens de grootste braderie van Arnhem is dit weer een van de publiekstrekkers voor buurtbewoners. De Turkiye moskee aan de Eemslaan organiseert weer haar jaarijkse braderie dat tot en met zondagavond duurt. ‘De Entree is gratis en iedereen uit de wijk is welkom’,  zoals voorzitter Galip Aydemir dat aangaf in een reactie.

Echte Adana-expert tijdens braderie

Tijdens de opening, vrijdagmiddag rond 14.00 uur, was het al druk en kwamen de eerste bezoekers langs voor een broodje Adana. Mede dankzij een goede voorbereiding door veel vrijwilligers en een echte Adana-expert stonden er direct rijen bij de ‘Adana-Stand’. De Arnhemse Adana-expert komt echt uit Adana, en helpt vrijwillig mee bij alle Arnhemse festivals.

Schmink en springkussen voor de kinderen

Behalve veel Turkse lekkernijen en een rondleiding door de moskee is er ook een schmink aanwezig voor de kinderen. Met twee grote springkussen hoeven de kinderen zich dan ook helemaal niet vervelen.

De braderie/Festival duurt tot en met zondag 19.30 uur en wordt georganiseerd door de Turkiyem moskee uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. De bestuursleden van de moskee en vrijwilligers zijn al weken bezig met de voorbereidingen.




Related Articles

Minder CO2-uitstoot door groei Warmtenet in Arnhem

Arnhem wordt weer iets gezonder om te leven blijkt uit recente informatie over de uitstoot van CO2. Steeds meer winkels,

Bekende locatie op industrieterrein IJsseloord verkocht aan nieuwe eigenaar

ARNHEM – Het bedrijfscomplex aan de Veldoven 13 te Arnhem is onlangs verkocht. Het complex van ca. 1.650 m² is

Winkel aan de steenstraat te huur: Afghaanse belzaak of Turkse kapsalon?

Van EK Makelaars verhuurt sindskort een winkelruimte aan de steenstraat in Arnhem. Zo bijzonder is dit natuurlijk niet, er staat

Geverifieerd door MonsterInsights