Veel vraag naar broodje Adana in Presikhaaf tijdens grootste braderie

by AMS97531A123 | 30 september 2017 14:16

Een broodje Adana blijft toch weer heel speciaal. Tijdens de grootste braderie van Arnhem is dit weer een van de publiekstrekkers voor buurtbewoners. De Turkiye moskee aan de Eemslaan organiseert weer haar jaarijkse braderie dat tot en met zondagavond duurt. ‘De Entree is gratis en iedereen uit de wijk is welkom’,  zoals voorzitter Galip Aydemir dat aangaf in een reactie.

Echte Adana-expert tijdens braderie

Tijdens de opening, vrijdagmiddag rond 14.00 uur, was het al druk en kwamen de eerste bezoekers langs voor een broodje Adana. Mede dankzij een goede voorbereiding door veel vrijwilligers en een echte Adana-expert stonden er direct rijen bij de ‘Adana-Stand’. De Arnhemse Adana-expert komt echt uit Adana, en helpt vrijwillig mee bij alle Arnhemse festivals.

Schmink en springkussen voor de kinderen

Behalve veel Turkse lekkernijen en een rondleiding door de moskee is er ook een schmink aanwezig voor de kinderen. Met twee grote springkussen hoeven de kinderen zich dan ook helemaal niet vervelen.

De braderie/Festival duurt tot en met zondag 19.30 uur en wordt georganiseerd door de Turkiyem moskee uit de Arnhemse wijk Presikhaaf. De bestuursleden van de moskee en vrijwilligers zijn al weken bezig met de voorbereidingen.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/09/30/veel-vraag-naar-broodje-adana-in-presikhaaf-tijdens-grootste-braderie/