Amac winkel Arnhem bereikt dieptepunt

Amac winkel Arnhem bereikt dieptepunt

De redactie van HaberArnhem werd getipt over de slechte service bij de Amac winkel in Arnhem. We gingen het een en ander even uitzoeken. Een AMAC winkel is een Apple premium reseller waar je van de Apple-experts advies kan krijgen over bijvoorbeelde iMac of de iPhone. Goedkoop zijn ze niet! De iPhone SE is bij de Mediamarkt gewoon 10 euro goedkoper.

Minimaal een half uur wachten

Als we het verhaal van onze bron moeten geloven, moet men minimaal een half uur wachten op een medewerker voordat je wordt geholpen. Zelfs wanneer je wordt geholpen, laten ze je weer een half uur wachten voordat de medewerker weer terug is. De reviews op Google zijn dan ook alles behalve positief voor de AMAC-winkels. Veel bezoekers lopen ook steeds weg omdat ze na lang wachten niet geholpen worden.


Slechte recencies bij Google Review

Als we de google reviews moeten geloven, behoort de AMAC winkel in Arnhem tot de meest slechte van Nederland. Met een 2,3 scoort alleen de Amac winkel in Almere nog slechter. Zij scoren een 2,0.

Of ze bij AMAC wakker liggen van alle kritiek is nog maar de vraag. Uiteindelijk gaat Apple hierover en zal het op termijn pas ‘pijn’ doen als AMAC geen reseller meer is omdat iedereen naar de MediaMarkt gaat. De Amac winkel in Arnhem was helaas neit bereikbaar voor commentaar. Indien we een reactie op het artikel ontvangen zullen we dat verwerken in het artikel.




Related Articles

Plauti B.V. verhuist naar Jansbuitensingel 6 te Arnhem

ARNHEM – Plauti B.V. heeft ca. 350 m² gehuurd op de Jansbuitensingel 6 te Arnhem. Plauti’s missie is om bedrijven

Sale & Lease back van pand aan Oldenbarneveldtstraat

ARNHEM – In opdracht van Van Wijnen heeft BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, (voorheen Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars) recentelijk twee hoogwaardige

Gemeente corrigeert locatie Koningsmarkt met extra persbericht

De Koningsmarkt op donderdag 27 april a.s zal toch niet plaatsvinden op het Koningsplein, zoals eerder werd aangegeven. In een

Geverifieerd door MonsterInsights