Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengen samenwerking

Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengen samenwerking

Vitesse en KWF Kankerbestrijding verlengden voorafgaand aan het traditionele KWF-duel vs FC Utrecht het contract. Zo blijft KWF Kankerbestrijding de komende vier jaar officieel maatschappelijk partner van Vitesse Betrokken. (foto: Vitesse.nl)

Veel mensen hebben er mee te maken

Veel mensen en gezinnen krijgen met kanker te maken. Met de boodschap ‘Samen komen we steeds dichterbij’ faciliteert Vitesse KWK Kankerbestrijding in fondsenwerving ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Ook ondersteunt Vitesse KWF Kankerbestrijding in voorlichting over een gezonde leefstijl. Vitesse probeert in samenwerking met KWF Kankerbestrijding de maatschappij bewustwording bij te brengen over het onderwerp kanker.

Mister Vitesse overleed in 2o13

Mister Vitesse, Theo Bos, overleed in 2013 op veel te vroege leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Samen met KWF zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. De thuiswedstrijd vs FC Utrecht staat altijd in het teken van KWF. Tijdens deze traditionele wedstrijd wordt er altijd een collecte gehouden.ReactiesRelated Articles

Verrassende namen in Top 15 beste basisschool van Arnhem

De onderzoeksredactie van RTL nieuws blijft haar best doen om nieuws nog interessanter te maken dan dat het is. In

Istanbul bruidsmode presenteert nieuwste bruidsjurken

Istanbul Bruidsmode en Galajurken aan de Steenstraat in Arnhem maakte onlangs in een persbericht bekend dat het nieuwe bruidsjurken heeft

Arnhem krijgt een nieuwe moskee op een bijzondere locatie

Woensdag 31 mei maakte het Openlucht Museum in Arnhem bekend dat het over vijf tot zes jaar een stadswijk uit