Volgende week ernstige verkeershinder op de Velperweg

Volgende week ernstige verkeershinder op de Velperweg

Vanaf zaterdag 14 oktober vindt er groot onderhoud plaats aan het kruispunt Velperweg, Bronbeeklaan en de Van Remagenlaan. De Van Remagenlaan krijgt een nieuw asfalt en ook een deel van de Lange Water komt hiervoor in aanmerking.Zeker twee weken verkeershinder

Het werk start volgens de gemeente in de nacht van vrijdag 13 oktober op zaterdag 14 oktober en zal zeker twee weken duren. Vooral tijdens de herfstvakantie, in de eerste week, zal er sprake zijn van ernstige verkeershinder. Volgens berichtgeving van de gemeente is de overlast in de tweede week wel veel minder. Gebruikers moeten wel rekening houden met een eventuele uitloop als het weer slecht is tijdens de werkzaamheden.

Wat gaat er nu gebeuren?

Voor de gebruikers die nog niet op de hoogte zijn van wat er gaat gebeuren;

  • Er komt nieuw asfalt
  • De verkeerslichten aan beide kanten worden vervangen
  • Er komt een nieuwe belijning aan beide kanten van de Velperweg. Hierdoor is het weer wat veiliger voor de fietsers. Er komt een strook voor de rechtdoorrijders en rechtsafslaande auto’s.
  • Het voetgangersoversteek ter hoogte van Bronbeek verdwijnt omdat er amper gebruik van wordt gemaakt. De oversteek ter hoogte van Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel zal worden verbeterd.

Meer informatie over werkzaamheden aan de Velperweg

Als je echt online niks te doen hebt, en je wilt meer weten over de werkzaamheden? Kijk dan op de pagina van de aannemer voor informatie over de voortgang van dit project.


ReactiesRelated Articles

Jongen (19) opgepakt in Duiven met auto van 500.000 euro en politiezwaailichten

Een 19-jarige Belg is woensdag door het Grensoverschrijdend Politieteam (GPT) opgepakt omdat hij onbevoegd zwaailichten voerde op zijn dikke bak

Turkse optocht in Arnhem was succesvol en leuk voor de stad

De Turkse optocht in Arnhem van afgelopen zondag was weer een succes dankzij duizenden mensen die er op af waren

VIDEO Vrouw gooit inboedel van ex-verloofde uit het raam nadat hij het uitmaakt

Vrouw gaat HE-LE-MAAL los nadat haar vriend een punt achter hun relatie zet. Reacties