Arnhemse autopyromaan slaat opnieuw toe in Arnhemse wijk Geitenkamp

by AMS97531A123 | 9 oktober 2017 07:50

In de Arnhemse wijk Geitenkamp heeft in de nacht van zondag op maandag een auto in de brand gestaan. De brand werd rond twee uur in de nacht ontdekt door een buurtbewoner. (foto: screenshot youtube)

Brandschade aan de zijkant

De buurtbewoner aan de Bonte Wering reageerde snel door de brandweer en de eigenaar van de auto te waarschuwen. De brandweer was snel ter plekke en werd de auto nog ‘redelijk’ gered. Er was ´alleen´ brandschade aan de zijkant van de auto. De auto moet wel als verloren beschouwd worden.


Idiote pyromaan mogelijk actief

Volgens verschillende bronnen is het raam van de passagierskant vermoedelijk ingeslagen, waarna men met een brandbare vloeistof heeft geprobeerd om de auto in brand te steken.

Mogelijk heeft de brand te maken met alle andere autobranden in Arnhem. De stad is in de ban van een idiote autpyromaan die wekelijks allerlei auto´s in verschillende wijken in brand steekt. Verschillende bronnen melden dat deze pyromaan mogelijk uit Arnhem-Noord komt en auto’s in de buurt in brand steekt. De politie tast nog in het duister en onderzoekt de branden.

Zie foto’s van de auto[1] die de fotograaf op zijn website heeft geplaatst.


Endnotes:
  1. de auto: http://www.gelrenieuws.nl/2017/10/geparkeerde-auto-de-brand-arnhem.html

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/10/09/arnhemse-autopyromaan-slaat-opnieuw-toe-in-arnhemse-wijk-geitenkamp/