Elsweide krijgt drie doelpunten tegen in 180 seconden

by AMS97531A123 | 9 oktober 2017 11:00

Het loopt allemaal nog niet lekker bij Elsweide uit Arnhem. De club met ambities en veel nieuwe spelers heeft bijna wekelijks moeite met de tweede helft. Ook tegen SC Doesburg was het na 45 minuten spelen nul tegen nul.

Doelpuntenfestijn na de rust

Na de rust veranderde de wedstrijd in een doelpuntenfestijn toen de gasten uit Doesburg 3 doelpunten maakten in 180 seconden. De doelpunten werden op een kinderachtige manier ’toegelaten’ door het elftal van Rasid Günes. Waardoor men weer tegen een achterstand aankeek. Elsweide heeft nog steeds geen punten gepakt in de competitie.

Superwissels Ali Deniz en Yasin Köylü

De superwissels Ali Deniz en Yasin Köylü zorgden nog wel voor een spanning door de 2-3 te maken. Maar een eigen doelpunt van Enes Hayri Yucesan deed Elsweide de das om en eindigde de wedstrijd in een 2-4 overwinning van SC Doesburg.

Bronnen uit Presikhaaf  melden dat veel spelers amper komen trainen waardoor de trainer wekelijks moet schuiven met zijn spelers. Afgelopen week trouwde bijvoorbeeld middenvelder Sahin Akbulut op een zondag, waardoor veel spelers (vrienden) er ook niet bij waren tijdens de wedstrijd en voorafgaande trainingen.