Start verhuur 15 woningen Deltakwartier, Presikhaaf Arnhem

Start verhuur 15 woningen Deltakwartier, Presikhaaf Arnhem

ARNHEM –Op donderdag 14 september start de verhuur van de eerste 15 vrijesectorhuurwoningen in het Deltakwartier. Het betreft  nieuwbouw eengezinswoningen met een huurprijs vanaf € 835,- per maand. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via hurenindeltakwartier.nl.

Huren in de vrije sector

Deltakwartier verrijst aan de rand van de wijk Presikhaaf in Arnhem Noord. Het project omvat onder andere 151 vrijesectorhuurwoningen in vier verschillende types, die in drie fases verhuurd worden. De bouw van Deltakwartier is inmiddels in volle gang. De 15 huurwoningen worden naar verwachting nog dit jaar opgeleverd. De verhuur van fase twee en drie volgen in 2018.

Complete eengezinswoningen

De woningen zijn comfortabele en complete woningen. Ze hebben twee woonlagen, drie slaapkamers en een tuin op het zuiden met berging. De woningen worden opgeleverd met een luxe Bruynzeel keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur, en sanitair van Villeroy & Boch en Grohe.

Hurenindeltakwartier.nl

Op de website hurenindeltakwartier.nl kunnen geïnteresseerden zich vanaf donderdag 14 september inschrijven voor één van de 15 woningen. De woningen worden verhuurd door Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars en ACM Vastgoed Management B.V. Deltakwartier is een project van Portaal, Amvest en Van Grunsven.



Related Articles

Topdrukte en files bij de voedselbank in Arnhem

Files voor de ingang van de Arnhemse voedselbank. Die is voor het eerst open tussen kerst en oud en nieuw,

VIDEO Onrust in Ede blijft voortzetten, nu wit bestelbusje aan de beurt

De onrust in Ede is nog steeds niet weg. Zaterdagavond stond er een witte bestelbus in brand.

Marcouch sluit ‘schuurtje’ na vondst hennep (200.000 euro)

Arnhem is nog steeds booming voor alle takken economie. Ook voor onze ‘kwekers’ in de stad die er alles aan

Geverifieerd door MonsterInsights