BEELDEN ‘Racistische’ reacties van Arnhemmers over kleur Zwarte Piet

BEELDEN ‘Racistische’ reacties van Arnhemmers over kleur Zwarte Piet

Sinds dat de directie van RTV Arnhem gewijzigd is is er eindelijk veel meer te zien bij de lokale omroep dan voorheen. De lokale omroep heeft sinds kort een eigen nieuwsapp en publiceert ook vaker filmpjes over actuele onderwerpen in de stad. Er is dus weer leven in de brouwerij. (foto: screenshot youtube)

Discussie over Zwarte Piet

De discussie over Zwarte Piet en de kleur van Zwarte Piet zorgde weer voor interessante reacties van Arnhemmers. Een verslaggever van RTV Arnhem ging de straat op en stelde vragen over de kleur van Zwarte Piet. Uit de reacties blijkt dat in Arnhem ook gewoon nog steeds verschillend gedacht over Zwarte Piet. Voor de een is het nog steeds onderdeel van Nederland en moeten ‘hun zich maar aanpassen’, (Zie rare reacties) voor de ander is het nog steeds leuk omdat het om een kinderfeestje gaat….

ReactiesRelated Articles

Wachten voor het rode licht vervelend? Echt niet!!

In de normale situaties is wachten voor rood in het verkeer voor velen een ramp. Want voor sommige weggebruikers lijkt

Opening CrossFit NoGravity North in Klarendal

Per volgende week vrijdag 16 juli opent CrossFit NoGravity North in Arnhem de bijzondere houten deuren van de Sint-Jan de

Arnhemmer en bekende violist Tata Mirando (Nello) begraven onder grote belangstelling

Er was veel belangstelling voor de uitvaart van Arnhemmer en violist Tata Mirando, ook wel bekend als Nello Weis. De