BEELDEN ‘Racistische’ reacties van Arnhemmers over kleur Zwarte Piet

BEELDEN ‘Racistische’ reacties van Arnhemmers over kleur Zwarte Piet

Sinds dat de directie van RTV Arnhem gewijzigd is is er eindelijk veel meer te zien bij de lokale omroep dan voorheen. De lokale omroep heeft sinds kort een eigen nieuwsapp en publiceert ook vaker filmpjes over actuele onderwerpen in de stad. Er is dus weer leven in de brouwerij. (foto: screenshot youtube)

Discussie over Zwarte Piet

De discussie over Zwarte Piet en de kleur van Zwarte Piet zorgde weer voor interessante reacties van Arnhemmers. Een verslaggever van RTV Arnhem ging de straat op en stelde vragen over de kleur van Zwarte Piet. Uit de reacties blijkt dat in Arnhem ook gewoon nog steeds verschillend gedacht over Zwarte Piet. Voor de een is het nog steeds onderdeel van Nederland en moeten ‘hun zich maar aanpassen’, (Zie rare reacties) voor de ander is het nog steeds leuk omdat het om een kinderfeestje gaat….

ReactiesRelated Articles

Amac winkel Arnhem bereikt dieptepunt

De redactie van HaberArnhem werd getipt over de slechte service bij de Amac winkel in Arnhem. We gingen het een

Nieuwe lesauto voor autorijschool Ulas op weg

Autorijschool Ulas Op Weg heeft sinds gisteren een nieuwe lesauto. De Arnhemse ondernemer maakte melding van het feit dat er

Martien Louwers (36) genoemd als wethouderskandidaat

De fractievoorzitter van de PvdA in Arnhem, Martien Louwers, wordt als wethouderskandidaat genoemd nu het college in Arnhem is gevallen.