Bekende kebabzaak uit Arnhem opent vestiging in Dieren

Bekende kebabzaak uit Arnhem opent vestiging in Dieren

Hoewel het allemaal niet helemaal duidelijk ıs draait de geruchtenmachine inmiddels al wel rond. Een kebab-ondernemer uit Arnhem is serieus op zoek naar groeimogelijkheden in Dieren.

Bekend van het Dönerkraampje

Barlas Döner uit Arnhem, bekend van het kraampje bij de Aldi, Klarendal en lokale evenementen zou volgens verschillende bronnen nadenken over een vestiging in de gemeente Rheden, in Dieren. Hoewel de eigenaar van Barlas Döner ontkent dat hij zoiets van plan is, lijkt het wel een logische stap.

Ook veel bezoekers uit Dieren

Het kraampje van Barlas Döner staat vrijdags namelijk altijd vol met bezoekers uit Dieren. De Dierenaren trekken vaak naar Arnhem voor hun wekelijkse boodschappen alvorens de dag wordt afgesloten met een broodje Döner. Het kraampje van de bekende kebabzaak heeft dus ook in de regio een goede naam opgebouwd en is een echte publiekstrekker geworden. Het vlees bij Barlas is namelijk niet standaard zoals wij dat kennen. De lapjes Döner worden bij Barlas zelf gemaakt en op een spies gelegd.

Zo maakt men Döner

De eigenaar van Barlas Döner reageerde onlangs heel onduidelijk en ontkende dat er een vestiging zou komen in Dieren, aldus bronnen uit de Arnhemse wijk ’t Broek. Of dit ook de werkelijkheid is zullen we in de aankomende weken zien.ReactiesRelated Articles

SWOA organiseert bijeenkomst voor ouderen om babbeltruc te voorkomen

Op maandag 10 en woensdag 12 oktober organiseert SWOA (Stichting Welzijn Ouderen Arnhem) in samenwerking met de gemeente Arnhem, de

VIDEO Trauma-arts gaat naar steekpartij in Rheden

Vandaag heeft er een steekpartij plaatsgevonden bij een woning aan de Arnhemseweg in Rheden. Reacties

Oeps! Dat is minder leuk voor de klanten van IKEA Duiven

Het zat er al een tijdje aan te komen, alleen wist niemand wanneer dit zou gebeuren. IKEA Nederland heeft uiteindelijk