Wordt Gül Akcaova de TechGirl van de maand November 2017?

Wordt Gül Akcaova de TechGirl van de maand November 2017?

De founder van de app Mattie Gül Akcaova is ook kandidaat om TechGirl van de maand november 2017 te worden. Samen Noraly van der Hulst en Nicky Ter Maat is Gül Akcaova kandidaat voor deze titel.

Founder van app Mattie

Gül Akcaova heeft de app Mattie in het leven geroepen om het smartphonegebruik met een simpel systeem te verminderen. Samen met een ontwikkelaar heeft ze deze app naar iOS en PlayStore gebracht zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Mattie hielp haar tijdens haar studie

Gül Akcaova (25) bedacht destijds deze app om haar studie af te ronden zonder dat ze steeds gestoord werd door anderen. Gül bedacht een tijdslot voor social media, zoals Facebook, Instagram en WhatsApp. Dankzij de app ‘Mattie’ kunnen studenten dan een social media-vrije periode instellen. Inmiddels is ze al weer maanden verder en wordt haar app door veel studenten en bedrijven gebruikt.

Stemmen kan tot en met vrijdag 1 december 23.59 uur. Op maandag 4 december maakt TechGirl.nl de winnares bekend nadat alle stemmen zijn bekeken.



Related Articles

Een verkeersongeval met de nieuwe Mercedes S-Klasse 2021 is onmogelijk

De nieuwste S-Klasse Mercedes S-Klasse 2021 heeft een driving assistance waar je ‘U’ tegen zegt. Met deze uber ‘mensveilige’ rij-of

Turkse Andre Hazes treed op met Live Band Tirips

Voor de meeste mensen is hij geen onbekende meer. Maar als hij optreed weet je nooit wie er op het

Turkse president: Turkije heeft 80 miljoen inwoners net als overleden agent

De president van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, reageerde vrijdagmiddag tijdens een openingsceremonie in Sanliurfa dat niemand in staat is om

Geverifieerd door MonsterInsights