70 stoere BMW’s gaan Yigit (7) begeleiden tijdens bijzonder kinderfeestje

by AMS97531A123 | 29 november 2017 21:40

Een konvooi van 70 BMW’s gaat de 7-jarige Yigit begeleiden tijdens zijn eigen besnijdenisfeest in Venlo. De 7-jarige Yigit [1]is al een tijd lang ziek en vecht tegen een zeer zeldzame vorm van kinderkanker, genaamd neuroblastoom. Het feestje is meteen ook het feestje van zijn broertje Yusuf.

[2]

Feest gaat toch door

De familie twijfelde eerst nog of het feestje wel door moest gaan omdat Yigit [3]geen goed nieuws kreeg en weer tijd moest vrij maken voor nieuwe behandelingen. De jongen was namelijk al aan het aftellen, omdat de datum van 3 december ook bij hem bekend was. De neefjes en nichtjes van Yigit regelen veel voor Yigit om hem een onvergetelijke dag te bezorgen. Ze staan er niet alleen voor. Kirve Sinan , ook wel bekend als Mr. Erzincan van ‘BMW Hollanda Official’[4] en Kirve Ersel van UltraAslan Nederland gaan de familie helpen met leuke actie’s om Yigit nog gelukkiger te maken.┬áKirve, is een soort van een Peetoom die tijdens besnijdenisfeesten het kindje aandacht geeft en bijna alles sponsort).

Lees ook: BMW Ekris maakt droom waar van 7-jarige Yigit[5]

Yigit weet nog van niets

De jongens weten nog van niets. Op de dag dat het feestje gaat beginnen worden Yigit en Yusuf voor de deur opgewacht door 70 stoere BMW’s uit heel Nederland. De konvooi met BMW’s krijgt die dag hulp van de politie die voorop gaat rijden. Voor dat men naar de zaak gaat in Venlo krijgt Yigit eerst een speciale rondrit met allemaal luxe BMW’s. UltraAslan Nederland (fanclub Galatasaray) komt die dag ook nog met een verrassing.

Meer info over Stichting Yigit / Hope 4 Yigit[6]

[7]

Endnotes:
  1. 7-jarige Yigit : http://haberarnhem.nl/2017/02/08/bmw-ekris-uit-arnhem-maakt-droom-waar-van-7-jarige-yigit/
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  3. Yigit : https://www.facebook.com/stichtingyigit/
  4. ‘BMW Hollanda Official’: https://www.facebook.com/groups/1701502183425589/?ref=br_rs
  5. BMW Ekris maakt droom waar van 7-jarige Yigit: http://haberarnhem.nl/2017/02/08/bmw-ekris-uit-arnhem-maakt-droom-waar-van-7-jarige-yigit/
  6. Stichting Yigit / Hope 4 Yigit: https://www.facebook.com/search/str/stichting+yigit+%2F+hope+4+yigit/keywords_search
  7. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/11/29/70-stoere-bmws-gaan-yigit-7-begeleiden-tijdens-eigen-feest/