Vestiging Adidas Arnhem is een voorbeeld voor alle winkels in Nederland

by AMS97531A123 | 29 november 2017 08:38

Onlangs kregen we een foto toegestuurd van een van onze lezers. Deze Arnhemmers hadden schoenen gekocht voor 100 euro bij een Adidas Store in het centrum van Arnhem. Nu is daar natuurlijk niets bijzonders aan. Het verhaal wordt interessanter wanneer er na een paar dagen klachten ontstaan. (ingezonden foto: nieuwe Adidas schoenen)

Vreemde witte coating op schoenen

De zwarte Adidas-schoenen kregen na een paar dagen een vreemde witte coating op de schoenen. Ondanks het reinigen zou dit niet verdwijnen.  Een hele dag rondlopen met witte Adidasjes, terwijl je zwarte had gekocht is ook niet de bedoeling. Op verzoek van een medewerker kon deze Arnhemmer na een paar dagen weer naar de stad om de winkel te bezoeken met de nieuwe schoenen.

[1]

Super service bij Adidas Store Arnhem

Bij de Adidas Store waren ze duidelijk. De klachten zijn dermate dat de klant ontevreden is. Binnen een paar minuten werden nieuwe schoenen gehaald en mocht de klant dit alweer meenemen naar huis. De zoon van deze Arnhemmer was natuurlijk dolblij met zijn nieuwe schoenen die wel schoon waren.

De Adidas Store in Arnhem en de medewerkers verdienen hierdoor een pluimpje, omdat er totaal niet moeilijk werd gedaan. Eigenlijk zijn ze bij Adidas Arnhem hierdoor ook een voorbeeldwinkel voor alle andere schoenenzaken die overal moeilijk doen als je iets terugbrengt, terwijl het maar een paar tientjes kost. Je gaat hierdoor toch bijna nooit meer andere schoenen kopen, omdat je weet hoe goed de service is. (We zijn geen Telegraaf of het AD, waardoor Adidas natuurlijk niets heeft overgemaakt om zo een artikel te publiceren.)


Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/11/29/vestiging-adidas-arnhem-is-een-voorbeeld-voor-alle-winkels-in-nederland/