Ozkara Advocaten ‘on tour’ vanwege onderzoek naar vermogen in Turkije

by AMS97531A123 | 1 december 2017 01:05

De marketingafdeling van Ozkara Advocaten heeft er een nieuwe medewerker bij. Althans daar gaan we van uit. Sinds kort gaat Ozkara Advocaten met de advocaten Ozkara en Bal op bezoek bij instellingen en burgers om allerlei presentaties te geven over verschillende onderwerpen. De ‘On Tour’ sessie begint aanstaande zaterdag.

Aanstaande zaterdag (2 december) zullen de heren Ozkara en Bal om 19.30 uur aanwezig zijn in een conferentieruimte van de Aya Sofya moskee in de Arnhemse wijk Klarendal. Vanaf 19.30 uur zal er een presentatie gehouden worden over onderzoeken naar vermogen van Nederlandse Turken in Turkije. Het gaat dan voornamelijk om vermogen dat wel of niet bekend is bij de instanties in Nederland. Er zijn bijvoorbeeld nog steeds veel vragen over een Nederlands Turk[1] die gegevens over Turken verkoopt aan gemeenten.

Met deze ‘on tour’ programma zal er ook inhoudelijk gereageerd worden op vragen van geinteresseerden uit de stad en daarbuiten. Iedereen kent wel iemand met een pand of een stuk grond in Turkije. Net zoals veel Nederlanders panden of bedrijven hebben in Spanje of andere landen. De controle’s over vermogen in Turkije gaan vaak op een illegale manier. Dit en meer onderwerpen zullen zaterdag aan de orde komen.

Entree is gratis en vooralsnog toegankelijk voor iedereen.



Endnotes:
  1. Nederlands Turk: https://haberarnhem.nl/2016/05/12/turk-uit-helmond-geeft-naam-pandeigenaren-in-turkije-door-aan-gemeenten/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/12/01/ozkara-advocaten-on-tour-vanwege-onderzoek-naar-vermogen-in-turkije/