‘Chico’s Place of Gastronoom foodstand in voormalige locatie Rose’s Lounge’

‘Chico’s Place of Gastronoom foodstand in voormalige locatie Rose’s Lounge’

Een van de bekendste loungecafe’s van Arnhem, Rose’s Lounge wordt op dit moment verbouwd. Voor de liefhebbers van lounge en een chille sfeer gaat er veel veranderen. Rose’s Lounge komt namelijk niet meer terug en gaat veranderen in een soort van een Beverwijkse Bazaar met verschillende foodstands. De nieuwe culinaire plek gaat dan ook Foodhallen Arnhem heten. 

12 verschillende foodstands bij Foodhallen Arnhem

Bij de Foodhallen Arnhem komen 12 verschillende foodstands met elk hun eigen foodconcept. Iedereen die verstand heeft van koken en een passie heeft voor food kan straks zijn eigen foodstand runnen bij Foodhallen Arnhem. Om welke wereldkeukens het gaat is niet helemaal bekend. De kans is dus aanwezig dat ook gewoon tapas of sushi te verkrijgen is bij een van de foodstands. Een foodstand van De Gastronoom of Chico´s Place uit Arnhem is ook een mogelijkheid als deze bedrijven daar zelf ook interesse in hebben.

Veel meer dan alleen food

Behalve veel food komt er ook een grote bar in het midden van het pand ook een koffiebranderij, een cocktail- en een wijnbar. Als bezoeker van de Foodhallen Arnhem kun je dus net als in Beverwijk met een drankje rondlopen en verschillende foodstands bezoeken voor een hapje.

Naar verwachting opent Foodhallen Arnhem pas in april 2018 haar deuren voor het publiek. Het stadsstrand Rose’s Beach is in de zomer weer gewoon terug aan de Rijnkade.



Related Articles

Extra geld voor Arnhemmers die getroffen zijn door corona

Inwoners van Arnhem die opeens te maken hebben met een sterke inkomensdaling kunnen extra geld krijgen van de gemeente Arnhem.

VIDEO Deze smeerlappen bezoeken seniorencomplex, herken jij ze?

Deze drie smeerlappen hebben een bezoekje gebracht in het seniorencomplex in Velp.

VIDEO Eigenwijze Marokkaan luistert niet naar de politie en raakt baan kwijt

Deze eigenwijze Marokkaan in Transporter luistert niet naar de politie en raakt zijn baan kwijt.

Geverifieerd door MonsterInsights