Lunchroom Rico aan de Steenstraat in Arnhem krijgt een nieuwe eigenaar

by AMS97531A123 | 9 december 2017 15:25

De Steenstraat in Arnhem blijft booming voor ondernemers en bezoekers. Het is een van de bekendste winkelstraten van Gelderland en je kunt er van alles vinden. Van luxe massagesalons tot broodjeszaken en van sportwinkels tot fietsenwinkels. Het is een complete straat waar bijna van alles te vinden is. Volgens velen is het zelfs net even iets interessanter dan het centrum van Arnhem.

[1]

Lunchroom Rico overgenomen door Turkse Nederlander

Op korte termijn komt er een nieuwe winkel bij. Luncroom Rico is inmiddels namelijk al verkocht aan een nieuwe eigenaar. Volgens verschillende bronnen is Lunchroom Rico overgenomen door een Turkse Nederlander. Beide partijen hebben een akkoord bereikt over een overname. Lunchroom Rico is al meer dan 20 jaar een begrip in Arnhem en is het adres voor ontbijt, stokbroodjes en lunch. Mogelijk komt daar dus ook kebap bij aan assortiment. Voor hoeveel euro Rico is overgenomen is niet bekend.

Aanvraag door nieuwe eigenaar ingediend

Op 23 november 2017 is er een aanvraag ingediend bij de gemeente voor een Drank-en Horecavergunning. De overname zou officieel vanaf 1 januari 2018 ingaan. Omdat de vergunningen nog niet zijn zijn afgerond, duurt dit proces langer dan gepland. De nieuwe eigenaar heeft ook een exploitatievergunning en een terrasvergunning aangevraagd. Lunchroom Rico had altijd al een terras aan de Steenstraat.

[2]

Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/pg/istanbuljuwelierbruidsmode/photos/?ref=page_internal
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/12/09/lunchroom-rico-aan-de-steenstraat-in-arnhem-krijgt-een-nieuwe-eigenaar/