Rapper Boef komt zaterdag naar een privefeestje in Arnhem

Rapper Boef komt zaterdag naar een privefeestje in Arnhem

Als je zaterdagmiddag een gloednieuwe witte Range Rover ziet, weet je nu al dat het om rapper Boef gaat. De bekende rapper gaat een optreden geven tijdens een besnijdenisfeestje van een bekende Arnhemmer.

De onderzoeksredactie van HaberArnhem ontdekte dat Boef als geheime gast binnen gaat wandelen tijdens het feestje dat in een dorpje bij Arnhem gevierd gaat worden. Alle aanwezigen zijn dan ook (nog) niet op de hoogte van de komst van de bekende Nederlandse rapper.

Anonieme bronnen melden dat Boef rond 16.30 uur in Arnhem zal zijn om daarna aan te sluiten in een zalencentrum waar honderden gasten zitten te wachten. Hoe lang hij precies gaat optreden is niet bekend. Verwacht wordt dat Boef na een paar ‘songs’ weer door zal gaan naar zijn volgende optreden.

Rapper Boef wil het liefst geen publiciteit als het gaat om exclusieve optredens tijdens dit soort prive-feestjes. Bronnen dichtbij de organisatie van de avond melden dat er een paar duizend euro is neergelegd om Boef binnen te halen als suprise.


Tags assigned to this article:
boef arnhemconcert broefoptreden boeftickets boef

Related Articles

Anonieme sponsor bezorgt Boxing by Kasap nieuwe sportkleding

Een anonieme sponsor heeft aan boks- en fitnesschool Boxing By Kasap nieuwe sportkleding bezorgd. Boxing By Kasap is zeer recent

Willemeen zet haar deuren wagenwijd open voor makers

Het is een raar jaar en ondanks dat het einde in zicht is, zal het binnen de culturele sector (en

Gast lult zich er onderuit, 110 plantjes kunnen erin ‘Wie is de Sjaak…’

Weer een nieuwe aflevering van ‘Wie is de Sjaak’. Dit is een dagelijks programma bij RTL 5. In Wie Is

Geverifieerd door MonsterInsights