Explosieven Opruimingsdienst naar Klarendal vanwege 300 kilo illegaal vuurwerk

Explosieven Opruimingsdienst naar Klarendal vanwege 300 kilo illegaal vuurwerk

De politie in Arnhem-Noord maakte woensdagavond bekend dat de EOD (Explosieven OpruimingsDienst) met spoed naar de Sint Jans Kerkstraat gaat vanwege illegaal vuurwerk.

Volgens de eerste berichten gaat het om een vondst van illegaal vuurwerk tussen de 200 en 300 kilo in een woning. Of de bewoners aanwezig waren en om welke woning het gaat is niet bekend gemaakt.

Klarendal blijkt hot voor verkopers van illegaal vuurwerk. Een paar weken geleden was het ook raak in Klarendal. Toen werd een deel van de Klarendalseweg afgesloten.

De politie kwam zelf met deze melding en maakte ook bekend dat alles woensdagavond nog opgeruimd zou worden. Officieel komt de EOD langs om de risico’s in te schatten alvorens agenten de woning kunnen leeghalen.



Related Articles

Toni Iñiguez Najdanovski nieuwe vice-voorzitter van OKA

Toni Iñiguez Najdanovski is onlangs benoemd tot vice-voorzitter van Ondernemers Kontakt Arnhem (grootste ondernemersvereniging van Arnhem). Volgens een persbericht van

VIDEO Motoragent scheurt door Albert Heijn

Motoragent scheurt met motor door Albert Heijn om iemand te stoppen.

Bekende Arnhemmer gespot in Istanbul tijdens voetbalkraker

De voetbalkraker van afgelopen zondag in Turkije trok veel publiek naar de Turkse stad. Zelfs vanuit Arnhem waren er voetballiefhebbers

Geverifieerd door MonsterInsights