DENK doet ook mee aan raadsverkiezing in Arnhem

DENK doet ook mee aan raadsverkiezing in Arnhem

DENK en Verenigd Arnhem gaan samen de verkiezingen in Nog nooit stonden Arnhemmers zo tegenover elkaar als tegenwoordig. Dit komt omdat steeds meer mensen in ‘wij’ vs. ‘zij’ denken. Daarom hebben DENK en Verenigd Arnhem besloten om de handen in één te slaan.

DENK Verenigd Arnhem

Tijdens de verkiezingen zal de landelijke politieke partij DENK en de Arnhemse lokale partij Verenigd Arnhem samen met één lijst de verkiezingen ingaan. Samen willen beide partijen de krachten bundelen voor een inclusieve, duurzame en welvarende samenleving.

Iedereen is gelijkwaardig

Een samenleving waar iedereen gelijkwaardig is ongeacht afkomst, geslacht, religie, etniciteit of geaardheid. De lijst zal de naam ‘DENK Verenigd Arnhem” voeren. De leden van Verenigd Arnhem hebben Kursat Bal als lijsttrekker gekozen tijdens de Algemene Ledenvergadering van 22 december. “Het is voor mij een eer dat onze leden en DENK het vertrouwen uitgesproken hebben in mij.

Het verbinden van Arnhemmers

Afgelopen 4 jaar hebben we binnen en buiten de raad verschillende initiatieven gerealiseerd om Arnhemmers te verbinden en onze welvaart te vergroten. Er valt een hoop nog te doen in Arnhem. Juist in tijden waar steeds meer Arnhemmers tegenover elkaar staan. Door de komst van o.a. PVV kunnen groepen inwoners het gevoel hebben dat ze niet welkom zijn. Ik wil hier samen met mijn collega’s een tegenreactie geven: Samen is Arnhem sterker!” Aldus lijsttrekker Kursat Bal.

De overige leden van de kieslijst zal DENK Verenigd Arnhem binnenkort bekendmaken samen met haar verkiezingsprogramma.



Related Articles

Binnenkort wokmaaltijd voor 3 euro in Arnhem vanwege ‘wokoorlog’

Arnhem krijgt op korte termijn een heuse ‘wokoorlog’ in de stad. Verschillende bronnen maken hier melding van aan HaberArnhem. Het

VIDEO Treitervlogger Ismail Ilgun krijgt klappen van boze Turk uit Zaandam

Hoodvlogger Ismail Ilgun staat al enige tijd in de spotlights. De ene groep vindt hem geweldig en de andere groep

BREAKING Bekende Turkse Arnhemmer emigreert naar Turkije

Veysel Eroglu, voorheen voorzitter van de Turkse moskee Turkiyem in Arnhem, heeft afscheid genomen van Arnhem en Arnhemmers. Eroglu maakte

Geverifieerd door MonsterInsights