Stemmenkanon Aydemir gaat voor DENK in Arnhem

Stemmenkanon Aydemir gaat voor DENK in Arnhem

Ex-PvdA’er Talip Aydemir (36) komt op de lijst van DENK Verenigd Arnhem. Dit bevestigde de bekende Arnhemmer gisteren aan verschillende media. 

PvdA Out DENK in 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Arnhem werd het nieuws ‘wereldkundig’ gemaakt toen Serif Kurtdaylar van MixedPie dit van verschillende bronnen te horen kreeg. Verschillende bestuursleden van van Arnhemse zelforganisaties waren al op de  hoogte van de kandidatuur van Aydemir.

Stemmenkanon in Arnhem

Aydemir was een van de bekendste gezichten van de PvdA in Arnhem toen hij van 2006 tot 2014 in de Arnhemse raad zat. In 2014 stond hij niet op de lijst van de PvdA ondanks dat hij als stemmenkanon in 2006 (1700) en in 2010 (1160) veel stemmen kreeg van Arnhemmers. Als een van de weinige PvdA’ers steunde hij destijds ook de twee heren (Kuzu & Öztürk) die later DENK hadden opgericht.

Aydemir bevestigde dat hij op de lijst komt te staan voor DENK Verenigd Arnhem. De 36- jarige Aydemir is een geboren en getogen Arnhemmer.



Related Articles

Jonge ondernemers uit Arnhem nemen het platform van RoomEasy over

Afgelopen Maandag hebben Furkan Andal (23) en Mustafa Alagoz (22) RoomEasy overgenomen van Sebastiaan Smits.

Bekendste kapper van Arnhem is een ware fenomeen in de stad

Koksal Alkan (52) is een begrip in Arnhem en omgeving. De Turkse kapper uit Kaman (Turkije) is nog steeds actief

SICN organiseert Bazaar met veel Turkse lekkernijen

Stichting Islamitisch Centrum Arnhem-Noord organiseert vanaf zaterdag 15 oktober weer haar jaarlijkse Bazaar in de wijk.

Geverifieerd door MonsterInsights