Merken zoals Tarik Ediz en Kenzel gewoon te verkrijgen in Arnhem

Merken zoals Tarik Ediz en Kenzel gewoon te verkrijgen in Arnhem

Tegenwoordig hoef je niet helemaal naar Duitsland of Turkije voor bruidskleding van Tarik Ediz of Kenzel. Istanbul Center aan de Steenstraat in Arnhem heeft veel unieke en bijzondere  bruids- en hennakleren op voorraad. De bekende merken Tarik Ediz en Kenzel zijn toch wel de Mercedessen en de BMW’s onder de trouwjurken.

Meer grote merken voor bruidskleding

Er zijn natuurlijk meer merken beschikbaar bij Istanbul Center voor de dames. Indien je op zoek bent naar bruidsjurken van het merk Odrella, Laviana, Asalet of Akif Kasaploglu ben je ook aan het goede adres in Arnhem. De Gelderse stad is steeds vaker een concurrent voor de grote Turkse steden en natuurlijk bezoekers die naar Duisburg gaan om te shoppen.

Istanbul Center is meer dan alleen een zaak waar je alleen de grote merken kunt vinden. Indien je binnenkort gaat trouwen of verloven dan is een bezoek aan deze zaak in Arnhem zeker raadzaam. Volgens Istanbul Center is er zelfs een aanbieding voor verschillende merken die in het assortiment zijn.

Istanbul Center is gevestigd aan de Steenstraat 34 in Arnhem. Voor meer info kun je ook kijken op de website van het bedrijf dat bekend staat om unieke bruidsjurken.



Related Articles

Supermarkt Presikhaaf kan drukte niet aan en plaatst derde kassa

De Turkse supermarkt Guven in Arnhem heeft het zo druk dat het niet meer kan draaien met twee kassa’s. Het

Burgemeester Ahmed Marcouch opent vernieuwd zwembad Bio Vakantieoord

Op woensdag 19 juni opende burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem het vernieuwde zwembad van het Bio Vakantieoord. Het zwembad, een

TOV-bestuurslid legt per direct bestuursfunctie neer

In een persbericht aan haar leden maakte het bestuur van de Turkse ondernemersvereniging Arnhem bekend dat een bestuurslid per direct

Geverifieerd door MonsterInsights