Jacobiberg opent DJ-studio ‘De Berg’

Jacobiberg opent DJ-studio ‘De Berg’

Nu ook elektronische muziek bij Jacobiberg

Het bekende popcentrum in Arnhem is in hoog tempo aan het vernieuwen. Een belangrijk doel voor de organisatie is dat men de komende jaren lokale DJ’s mogelijkheden wil bieden om zich verder te ontwikkelen.
Compleet nieuwe DJ-studio “De Berg”
Afgelopen weekend zijn de deuren geopend van de compleet nieuwe DJ-studio “De Berg” . Zowel beginnende als gevorderde DJ’s kunnen les krijgen van ervaren docenten. Ook is de DJ-studio af te huren om op een professionele set te oefenen. Verder doen verschillende bekende DJ’s een liveset die voor iedereen online te bekijken is. Zo kun je precies zien hoe een professionele DJ draait en kun je horen voor welke tracks hij of zij kiest.
Daarnaast kun je je inschrijven voor exclusieve masterclasses van bekende professionele DJ’s, waarin je hen het hemd van het lijf kunt vragen. Vervolgens laat de DJ natuurlijk zijn skills zien in de vorm van een showcase. De eerste editie vindt eind februari plaats.

ReactiesRelated Articles

Nieuwe beelden bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Na een tip van de omstanders gaan de agenten op zoek. Een bizarre achtervolging vanaf de A12 eindigde in winkelcentrum

Studenten Rijn IJssel en HAN krijgen 10% korting bij Cafetaria Presikhaaf

Cafetaria Presikhaaf (winkelcentrum Presikhaaf) komt wel met een hele bijzondere actie om de studenten te steunen tijdens hun studie.  Reacties

Studenten RijnIJssel Zorg doneren megabedrag aan Serious Request

De studenten van RijnIJssel Zorg in Arnhem hebben een enorme bijdrage geleverd aan Serious Request. (foto: Twitter/ Albert-Jan Aartsen) Reacties