En opeens waren ze in Milaan tijdens een voetbalwedstrijd

En opeens waren ze in Milaan tijdens een voetbalwedstrijd

Wie kent ze niet? Voormalig schnitzelkoning van Arnhem Oguzhan Bozdag en ex-zaalvoetballer Yasin Köylü (AFC GenerAlex) waren onlangs in Milaan. De twee werden daar gespot met Ahmet Köylü en andere bekende lokale bekendheden uit Milaan. Helaas hebben we daar geen informatie over.

Waarom de heren even in Milaan waren is niet helemaal duidelijk. Wel werd een foto met een fan openbaar gemaakt via social media. Mogelijk horen we hier later meer over.

De Arnhemmers gingen naar de wedstrijd van de Italiaanse topclub Inter Milaan tegen AS Rome waarbij ook zaken werden besproken. Bozdag en Köylü kennen elkaar nog heel goed uit hun tijd bij de Gastronoom. De twee maakten faam bij de vestiging aan de Johan de Witlaan. Köylü ging toen alleen verder en begon een eigen vestiging van De Gastronoom aan de Hommelstraat.

Bozdag is tegenwoordig actief als pedagogische medewerker bij Pluryn. Of de twee heren binnenkort een nieuwe vestiging opening van de Gastronoom is dus nog niet duidelijk.

Reacties


Tags assigned to this article:
bozdagGastronoomGeneralexYasin Koy

Related Articles

PVV Arnhem stelt vragen over illegale Islamitische Ramadan graffiti

De PVV gemeenteraadsfractie in Arnhem heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Burgemeester en Wethouders over illegale Islamitische Ramadan

Woningen onbewoonbaar na ernstige brand in Dieren

Zaterdagavond ontstond er een grote brand aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Dieren. Bij de brand werden twee

VIDEO Amateurovervaller probeert snackbar in Presikhaaf leeg te plunderen

Op donderdag 24 mei rond half twaalf ’s avonds komt een man een snackbar aan de Honigkamp in Presikhaaf binnen.