Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Een Arnhemse delegatie is onlangs gespot in Brussel. Een verslaggever van HaberArnhem kwam heel toevallig Elsweide-bestuurslid en blockchain-expert Hakan Köprülü tegen samen met een aantal anderen. Wat de heren in Brussel kwamen doen was eerst niet bekend.

De groep viel extra op omdat ze opvallend veel chocolade en Belgische bonbons hadden ingekocht. Zelfs de Chinese toeristen keken verbaasd, toen de Arnhemmers urenlang bezig waren in verschillende chocolade winkels. Alle groepsleden kwamen met zakken chocolade naar buiten. De imam van de Turkiyem moskee Yusuf Ugur en salesexpert en voorzitter van de moskee Galip Aydemir behoorden ook tot deze Arnhemse handelsdelegatie die in Brussel waren.

De handelsdelegatie uit Arnhem is volgens bronnen aan het onderzoeken of Arnhem een rol kan spelen in de verkoop van luxe Belgische chocolade. Salesexpert Ahmet Uzun (Knorr-Bremse) en ESAS business controller adviseerden de groep hierin. De Gelderse hoofdstad krijgt jaarlijks veel toeristen op bezoek en kan mogelijk een rol spelen in het aanbieden van luxe Belgische chocolade voor toeristen die niet verder gaan naar Belgie.



Bronnen melden dat er ook beveiliging was geregeld voor de gasten uit Arnhem. Zo was er onder leiding van Hamza Sari beveiliging aanwezig om de voorzitter van de moskee en bestuurslid van Elsweide te begeleiden tijdens hun bezoek aan een drukke Brussel.

Hoeveel kilo chocolade er is ingekocht door de Arnhemmers is niet bekend. Wanneer en of de heren in Arnhem een luxe chocoladezaak gaan openen is niet bekend.



Related Articles

Man in elkaar geslagen in Zuid na tonen lichaamsdeel

Een man uit Arnhem-Zuid is recent in elkaar geslagen door omstanders omdat hij werd herkend als schennispleger. Wie de man

Agenten vinden 55.000 euro aan hennep in Arnhem na vreemde tip

De politie heeft dinsdagochtend weer een hennepkwekerij ontdekt in een woning in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. Net zoals bij de

Bekende taxichauffeur gespot bij tankstation Haan

De bekende Arnhemse taxichauffeur Ali Yurt van Taxi Arnhem is gisteren gespot tijdens het tanken bij tankstation Haan aan de

Geverifieerd door MonsterInsights