Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Een Arnhemse delegatie is onlangs gespot in Brussel. Een verslaggever van HaberArnhem kwam heel toevallig Elsweide-bestuurslid en blockchain-expert Hakan Köprülü tegen samen met een aantal anderen. Wat de heren in Brussel kwamen doen was eerst niet bekend.

De groep viel extra op omdat ze opvallend veel chocolade en Belgische bonbons hadden ingekocht. Zelfs de Chinese toeristen keken verbaasd, toen de Arnhemmers urenlang bezig waren in verschillende chocolade winkels. Alle groepsleden kwamen met zakken chocolade naar buiten. De imam van de Turkiyem moskee Yusuf Ugur en salesexpert en voorzitter van de moskee Galip Aydemir behoorden ook tot deze Arnhemse handelsdelegatie die in Brussel waren.

De handelsdelegatie uit Arnhem is volgens bronnen aan het onderzoeken of Arnhem een rol kan spelen in de verkoop van luxe Belgische chocolade. Salesexpert Ahmet Uzun (Knorr-Bremse) en ESAS business controller adviseerden de groep hierin. De Gelderse hoofdstad krijgt jaarlijks veel toeristen op bezoek en kan mogelijk een rol spelen in het aanbieden van luxe Belgische chocolade voor toeristen die niet verder gaan naar Belgie.Bronnen melden dat er ook beveiliging was geregeld voor de gasten uit Arnhem. Zo was er onder leiding van Hamza Sari beveiliging aanwezig om de voorzitter van de moskee en bestuurslid van Elsweide te begeleiden tijdens hun bezoek aan een drukke Brussel.

Hoeveel kilo chocolade er is ingekocht door de Arnhemmers is niet bekend. Wanneer en of de heren in Arnhem een luxe chocoladezaak gaan openen is niet bekend.

ReactiesRelated Articles

Auto van bekende voetballer brandt helemaal uit

De auto van de bekende Dierense voetballer Hulusi Bulut is volledig uitgebrand. Bulut bevestigde zelf aan de redactie van HaberArnhem

67-jarige opa uit Elderveld opgepakt na bedreiging met mes

In de Arnhemse wijk is een 67-jarige opa opgepakt, nadat hij een buurtbewoner had bedreigd met een mes. (foto: archief)

Eindelijk goed nieuws over kapperszaken die weer open mogen

Al bijna drie maanden kunnen mensen niet naar de kapper en zijn de kapperszaken ook gesloten vanwege overheidsmaatregelen. Daar gaat