Heel Klarendal trots op gloednieuwe cafetaria ‘t Klavertje

by AMS97531A123 | 24 februari 2018 12:50

‘T Klavertje in de Arnhemse wijk Klarendal heeft onlangs een gloednieuwe winkel geopend. Klarendal heeft er weer een ‘nieuwe’ winkel bij. Volgens de eerste bezoekers maakt het zelfs kans voor de mooiste zaak van de stad.

Reacties op nieuwe zaak zijn lovend

De marketingdirecteur deelde maandag via social media een foto van de nieuwe inrichting van de zaak. Dit leidde meteen tot honderden positieve reacties van de vaste klanten en bezoekers uit de stad. Tijdens de verbouwing, na carnaval, was ‘t Klavertje gesloten en werd er met en macht gewerkt door De Spaan Showroom[1] om letterlijk alles in de zaak te verbouwen. De verbouwing blijkt een succes nu de winkel er prachtig uitziet met bijzonder fraaie groene banken en nieuwe apparatuur.

‘Back to the future’

Wie binnen zit in ‘T Klavertje krijgt meteen ook een ‘back tot the future’ gevoel vanwege een grote foto van de Klarendalseweg van een paar decennia geleden. Hij is niet te missen als je zit te genieten van een heerlijk pizza of schotel.

Horeca apparatuur van ADM horeca

Bronnen dichtbij ‘T Klavertje melden dat het bedrijf alles heeft vernieuwd en rekening heeft gehouden met de wensen van de klant. Er is nu ook veel meer zitruimte dan voorheen. Zelfs alle horeca apparatuur is vernieuwd dankzij advies over de inrichting en plaatsing door ADM horeca[2] uit Bemmel.

[3]

Endnotes:
  1. De Spaan Showroom: https://www.despaanshowroom.nl/
  2. ADM horeca: https://m.facebook.com/admhoreca/
  3. [Image]: http://www.bewegingdenk.nl/verenigdarnhem

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/02/24/heel-klarendal-trots-op-gloednieuwe-cafetaria-t-klavertje/