Effectief FC Dinc bezorgt team Boga nederlaag tijdens Arnhemse kraker

Effectief FC Dinc bezorgt team Boga nederlaag tijdens Arnhemse kraker

Een uiterst effectief FC Dinc heeft Team Boga donderdagavond een flinke draai om de oren gegeven. De Arnhemse ploeg met de ervaren spelers Ahmet Aktas en Niyazi Dinc was in sporthal Valkenhuizen met 12-9 te sterk en bezorgde het sterke elftal dat onder leiding staat van Mehmet Boga. De overwinning was extra bijzonder omdat de sterke spelers Baris Dagasan en Bahadir Arabaci vanwege verschillende redenen afwezig waren. 

Spelers FC Dinc tevreden met overwinning

De zege moet de spelers  FC Dinc extra goed hebben gedaan. Na veel wekelijkse verliespartijen was het nu dan raak voor FC Dinc. Team Boga leek nergens last van te hebben en was in de eerste fase van de wedstrijd zeer scherp. Het elftal van Boga combineerde er namelijk vrolijk op los en kwam terecht op een voorsprong van 0-2. Vooral de linksbenige Metin Karakaya en Faik ‘Lewandowski’ Koysuren begonnen sterk aan de wedstrijd.

Na de 2-0 veranderde er heel veel bij FC Dinc. Team Boga bleef aanvankelijk sterker, maar FC Dinc kwam pardoes op voorsprong dankzij effectief voetbal van Metehan Aktas en ‘Futsal Koning’ Sehmuz Yasar. Het was dan ook vrij snel weer 3-2 voor FC Dinc. Aanvoerder Niyazi Dinc was in de beginfase zelf amper betrokken bij de doelpunten en alles behalve zichtbaar.

Daarna schakelde FC Dinc een tandje bij en kwamen de doelpunten een voor een. Mede omdat de spitsen van Team Boga moeite hadden om te scoren. Zelfs bij verschillende ‘drie-tegen-een’ posities kwam men niet langs doelman Dagasan of ging de bal naar de zijlijn. Uiteindelijk stond FC Dinc met 10-8 voor in de laatste fase en kwam het elftal geen moment meer in gevaar. Zelfs Niyazi Dinc mocht de wedstrijd afsluiten met een hattrick omdat hij een paar keer simpel mocht binnentikken.ReactiesRelated Articles

Arnhemse topspits allertijden op zoek naar gezonde voeding

Arnhemmer en topspits Esen Gurbuz werd onlangs gespot in supermarkt Guven in de Arnhemse wijk Presikhaaf. De Turkse Arnhemmer was

Yasin Köylü en Levent Akat ook naar Elsweide

Trainer Raşid Güneş van Elsweide is tijdens zijn vakantie druk met zijn selectie en tactische aanpassingen bij het eerste elftal.

Sezgin Avci ook kampioen met de jongste spelers van Elsweide

Niet alleen Imparator Boga werd kampioen met de F1 bij Elsweide. De F2 van Elsweide, Elsweide Onder 9, werd ook