DENK Verenigd Arnhem wil parkeertarieven halveren in Arnhem

DENK Verenigd Arnhem wil parkeertarieven halveren in Arnhem

De nieuwe politieke partij DENK Verenigd Arnhem heeft wilde plannen om te realiseren in Arnhem. De partij dat samen met Verenigd Arnhem meedoet aan de lokale verkiezingen is een van de actiefste en zicchtbare partijen op social media en in de stad. Je komt de berichten van de partij echt overal tegen in de stad, vooral samen met die van D66 Arnhem en VVD Arnhem.  Het promofilmpje van de partij is bijvoorbeeld op facebook al meer dan 10.000 keer bekeken

DENK scoort goed in ArnhemDENK scoort goed in Arnhem. De partij scoorde in 2017 nog 3541 stemmen in Arnhem, wat omgerekend tijdens gemeenteraadsverkiezingen 2 of 3 zetels zou gaan opleveren. Met duidelijke en heldere standpunten over parkeertarieven en veiligheid krijgt de partij online ook veel lof van de inwoners. De frame dat de partij het alleen opneemt voor buitenlanders is niet herkenbaar in Arnhem. Tijdens een ‘meeloopdag’ in Presikhaaf was dan ook duidelijk te zien dat Arnhemmers positief reageren op de plannen van DENK.

Bekijk succesvolle promofilm op Facebook

‘Na 18.00 uur weer Gratis parkeren’

Zo wil DENK in Arnhem de parkeertarieven halveren en gratis parkeren na 18:00 uur weer mogelijk maken in de Arnhem. De OV-reizigers krijgen ook aandacht door het herintroduceren van het dalkaartje waardoor Arnhemmers met een euro weer naar de stad kunnen gaan. Het zijn zomaar een paar punten uit het verkiezingsprogramma van DENK Verenigd Arnhem dat verwacht vijf zetels te gaan halen in Arnhem.

‘Gratis sporten voor alle Arnhemse kinderen’

Tijdens de ‘meeloopdag’ kwamen we er ook achter dat inwoners in Arnhem positief staan tegenover ‘Meer zichtbare wijkagenten in de buurt’ en ‘Gratis sporten voor alle Arnhemse kinderen’. Dit zijn verkiezingsbeloften waar veel Arnhemmers natuurlijk warm voor lopen. Vrijdagmiddag reageerde een bewoner in de Arnhemse wijk Presikhaaf dan ook dat zij niet wist dat de partij hiervoor stond in Arnhem. ‘We krijgen steeds andere dingen te horen over DENK als we de TV aanzetten, maar mijn stem heeft DENK zeker.

Bij DENK Verenigd Arnhem reageren ze vrij nuchter. ‘We komen allemaal uit de stad en weten wat er speelt. De inwoners van Arnhem verdienen dit, en wij luisteren alleen heel goed naar Arnhemmers. Zo moeilijk is dat toch niet. Daarom #ikstemdenk op woensdag 21 maart.’ReactiesRelated Articles

DENK-leider Kuzu zondag in Arnhem voor ontmoeting met jongeren

DENK-leider Tunahan Kuzu komt zondag voor een Meet & Greet met jongeren naar Arnhem. De Tweede Kamerlid zal twee uur

College weigert schriftelijke vragen CDA Arnhem te beantwoorden

Het CDA in Arnhem stelde op 15 april 2105 schriftelijke vragen inzake de rol en verantwoordelijkheden van de gemeenteraad met

Nederlands-Turkse kamerleden DENK bezoeken Arnhem

Afgelopen vrijdag kwamen de Tweede Kamerleden Tunahan Kuzu en Selcuk Ozturk naar Arnhem voor een ‘Meet en Greet’ in restaurant