DENK Partijvoorzitter genoot van heerlijke linzensoep in Arnhem-Zuid

by AMS97531A123 | 20 maart 2018 12:00

DENK-partijvoorzitter Selcuk Ozturk is onlangs gespot in Arnhem-Zuid. De mede-oprichter van de DENK was in Arnhemse wijk Malburgen voor campagneactiviteiten vanwege de aanstaande verkiezingen.

DENK scoort goed in Malburgen

De wijk Malburgen is belangrijk voor DENK omdat de partij ook al in 2017 goed heeft gescoord in deze arbeiderswijk. Het bezoek van een landelijke prominent aan Malburgen was dan ook boeiend en leuk voor de mensen die Ozturk tegenkwamen. DENK partijvoorzitter Ozturk is ook op de hoogte van de problematiek in Malburgen en bespreekt dit regelmatig in de Tweede Kamer.

[1]

Pitstop bij Elite Plaza

Na wat gesprekken in de buurt en bezoeken aan ondernemers in Malburgen werd er een pitstop gemaakt bij Elite Plaza aan de akkerwindestraat. Alle aanwezigen kregen linzensoep en verschillende soorten tapas aangeboden. Ondanks dat Ozturk uit een groet stad komt was hij zeer onder de indruk van de linzensoep van Elite Plaza.

De heren en dames maakten daarna ook nog een ronde in Arnhem-Noord en gingen ook langs de steenstraat om de situatie inzake parkeerproblematiek van dichtbij te ervaren.

Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/Stem-Talip-Aydemir-956959644457371/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/03/20/denk-partijvoorzitter-genoot-van-heerlijke-linzensoep-in-arnhem-zuid/