De beer van Elsweide is belangrijk voor de defensie

De beer van Elsweide is belangrijk voor de defensie

Elsweide wist afgelopen week weer eens te winnen. De ploeg van trainer Rasid Gunes had te vaak last van spelers die afwezig waren vanwege allerlei redenen. Het eerste elftal van Elsweide moest spelers regelmatig missen vanwege bruiloften, werkverplichtingen en blessures. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)

De beer van Elsweide

Tegen de Paasberg kon Elsweide weer beschikken over spelers die in eerdere weken afwezig waren. En dat heeft toch geholpen. Vooral achterin was het steeds raak bij Elsweide, of ze nu goed speelden of niet. Maar sinds dat de ‘Beer’ Idris Akyuz weer terug is lijkt dat ook verholpen te zijn. Idris heeft zijn nickname niet zomaar gekregen. De Klarendaller heeft een kast van een lichaam, bokst nog een paar avonden per week bij Boxing By Kasap en heeft veel weg van Jaap Stam.

Back-up van Sercan Seker

Samen met ex-prof Sercan Seker weet je zeker dat er achterin geen fouten gemaakt worden. Beide voetballers vullen elkaar goed aan volgens de experts. En Seker, in het dagelijkse leven tandarts, heeft alles wel meegemaakt als jeugdspeler van Vitesse en ex-Oranje international.

Het is dus nog even spannend voor de club en spelers hoe ze het gaan doen in de komende wedstrijden. De spitsen moeten meer scoren dan ze tot nu toe hebben gedaan. Yasin Koylu lijkt weer van het spel te genieten, en pakt zijn doelpunten. Samen met Harun Koprulu en Emre Yaman moet het voorin ook goed gaan draaien.

Reacties


Tags assigned to this article:
de beer elsweideElsweidejaap stamvoetbal

Related Articles

Arnhem Cup: Halve finale AFC Arnhem tegen Spero

Vanavond is er een heuse kraker in Arnhem. In de strijd om de Arnhem Cup spelen AFC Arnhem en Spero

Ferhat Celik nieuwe leider van ESA 2 (zaal)

Arnhemmer Ferhat Celik wordt de nieuwe teamleider van ESA 2 uit Arnhem. Ferhat Celik zal binnenkort als teamleider gaan functioneren