Pizzakoerier (25) op bizarre manier beroofd in Arnhem

Pizzakoerier (25) op bizarre manier beroofd in Arnhem

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving in Arnhem. Een 25-jarige meisje dat als pizzakoerier werkt is in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 maart beroofd aan de Engelenburgstraat in Arnhem. Wie de dader is, is nog niet bekend.



Pizza bezorgen om 01.00 in de nacht

De 25-jarige pizzakoerier uit Westervoort wilde rond 01.00 uur een pizza bezorgen aan de Engelenburgstraat in Arnhem. Toen de bezorgster daar was aangekomen kwam er een jongeman aanlopen die haar dwong het geld af te slaan. Hoe de dader dat exact heeft gedaan is niet kenbaar gemaakt door de politie. Of hierbij een wapen is gebruikt, is niet duidelijk. De politie ging hier ook niet op in. De verdachte nam het geld uiteindelijk mee en ging er vandoor.

Nederlandse man met een donkere huidskleur

De politie is inmiddels een onderzoek gestart en zoekt naar getuigen. De verdachte is mogelijk een Nederlandse man met een donkere huidskleur. De enige die hem heeft gezien is de 25-jarige bezorgster, die denkt dat de dader rond de 20 jaar moet zijn. De verdachte is rond de 180 cm en droeg een zwarte trui met een capuchon. Hij rende na de beroving richting de Cannenburglaan.

Mocht je weten wie het is of heb je heel toevallig wat gezien? Wil je dan contact opnemen met de politie door te bellen met 0900-8844 (kost bijna niks).



Related Articles

Bekende Barlas döner vandaag voor het laatst in Arnhem

Vandaag is het je laatste kans om een broodje döner te eten van de bekende döner maker Barlas döner

VIDEO Zij is de tofste juf van Nederland

Een zeer bijzondere manier van afscheid nemen, dat doet juf Melissa en wordt daarmee de tofste juf van Nederland.

34 bolletjes en contant geld na aanhouding drugsdealer bij Velperpoort

De wijkagenten Nico en Joyce waren afgelopen week in burger aan het rondlopen nabij het Velperpoort station en de Arnhemse

Geverifieerd door MonsterInsights