Pizzakoerier (25) op bizarre manier beroofd in Arnhem

Pizzakoerier (25) op bizarre manier beroofd in Arnhem

De politie is op zoek naar getuigen van een beroving in Arnhem. Een 25-jarige meisje dat als pizzakoerier werkt is in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 maart beroofd aan de Engelenburgstraat in Arnhem. Wie de dader is, is nog niet bekend.Pizza bezorgen om 01.00 in de nacht

De 25-jarige pizzakoerier uit Westervoort wilde rond 01.00 uur een pizza bezorgen aan de Engelenburgstraat in Arnhem. Toen de bezorgster daar was aangekomen kwam er een jongeman aanlopen die haar dwong het geld af te slaan. Hoe de dader dat exact heeft gedaan is niet kenbaar gemaakt door de politie. Of hierbij een wapen is gebruikt, is niet duidelijk. De politie ging hier ook niet op in. De verdachte nam het geld uiteindelijk mee en ging er vandoor.

Nederlandse man met een donkere huidskleur

De politie is inmiddels een onderzoek gestart en zoekt naar getuigen. De verdachte is mogelijk een Nederlandse man met een donkere huidskleur. De enige die hem heeft gezien is de 25-jarige bezorgster, die denkt dat de dader rond de 20 jaar moet zijn. De verdachte is rond de 180 cm en droeg een zwarte trui met een capuchon. Hij rende na de beroving richting de Cannenburglaan.

Mocht je weten wie het is of heb je heel toevallig wat gezien? Wil je dan contact opnemen met de politie door te bellen met 0900-8844 (kost bijna niks).

ReactiesRelated Articles

Schnitzel schotel voor 5 euro tijdens ‘Ik ben toch niet gek’ weken

Cafetaria Zo & Zo in Arnhem komt ook met een stuntaanbieding nadat de concurrentie in Arnhem ook met allerlei actie’s

De 3 smaakmakers van de gemeenteraad in Arnhem

DENK gemeenteraadslid Talip Aydemir is een van ‘De Smaakmakers’ in de gemeenteraad van Arnhem. Dit maakte de Gelderlander onlangs bekend

Veel lachgas en erectiepillen tijdens grote Arnhemse politiecontrole

Het Arnhemse interventieteam heeft de eerste grote controle op bedrijventerrein ’t Broek (achter Presikhaaf) gehouden en dat leverde meteen tonnen