Pureness Beauty Care by Nesrin Ulu stopt in Deventer

Pureness Beauty Care by Nesrin Ulu stopt in Deventer



Pureness Beauty Care gaat verhuizen was de bekendmaking op 28 maart 2018 via social media. Het beauty- en cosmeticabedrijf verlaat Deventer en opent binnenkort een locatie in Apeldoorn aan de Molenstraat-Centrum 389. Mocht je een Alginaat masker willen of een huidverbetering, lees dan verder rustig door omdat het niet om een gesponsorde nieuwsartikel gaat.

Nieuwe locatie in Apeldoorn

Het afgelopen jaar werd iedereen ontvangen in Deventer en dat werd met veel liefde en plezier gedaan, aldus een persverklaring. ‘Maar dankzij jullie is het tijd om een stap vooruit te zetten: Pureness Beauty Care gaat naar Apeldoorn.’ Nesrin Ulu introduceerde ook meteen haar nieuwe logo aan haar volgers. ‘In alles wat wij doen, willen wij de kwaliteit uitstralen van onze ‘care’, met ons vernieuwde logo tot aan het comfort en de sfeer in ons nieuwe pand’.

Opening nieuwe locatie

Op dit moment zijn de verbouwers druk bezig met de verbouwing van de nieuwe locatie in Apeldoorn. Wanneer de opening exact is, is nog niet bekend. Een datum is nog niet bekend gemaakt. De diensten worden op dit moment natuurlijk nog wel aangeboden, op een alternatieve (tijdelijke) locatie. Na zoveel gratis reclame hopen we dat HaberArnhem een keer een uitnodiging krijgt voor een gezichtsbehandeling.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Nesrin Ulu zelf. Via de facebookpagina kunt u het laatste nieuws over Pureness Beauty Care by Nesrin Ulu volgen.




Related Articles

Rijn IJssel huurt 3.000 m² aan de Raapopseweg 1 in Arnhem

ARNHEM – Rijn IJssel huurt voor een periode van anderhalf jaar voor alle stafdiensten en het college van bestuur circa 2.500

Drukte vanavond in Arnhem vanwege herdenking Slag om Arnhem

Mogelijk heb je het al gezien in Arnhem. Groepen buitenlanders die met een gids door de binnenstad lopen of bij

Voormalige terrein melkfabriek Coberco krijgt straks 310 woningen

Het Cobercokwartier, het terrein van de voormalige melkfabriek, krijgt een megaverandering in de komende jaren. Volgens de laatste berichten komen

Geverifieerd door MonsterInsights