Succesvolle MASV is een afspiegeling van de Arnhemse samenleving

Succesvolle MASV is een afspiegeling van de Arnhemse samenleving



MASV plaatste zich gisterenavond voor deelname aan het toernooi om de KNVB-beker met profs van volgend seizoen. Het succes van MASV komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Zeker ook niet door alleen financiele middelen die beschikbaar gesteld worden door een paar grote lokale sponsors. De gebroeders van Beukering hebben nu eenmaal iets meer bagage en verstand van van voetbal dan heel veel anderen. (foto: HetGeldersevoetbal.nl)

Dennis en Jhon van Beukering hebben eerder ook al laten zien dat ze beiden kunnen presteren op het hoogste amateurniveau. Bij MASV is dit niet anders. Het elftal bereikte gisteren de halve finale van de bekertoernooi voor amateurverenigingen en mag hierdoor ook volgend seizoen meedoen aan het KNVB-beker toernooi. Na strafschoppen waren de Arnhemmers de trotse winnaars. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (0-0). Het zou dus zomaar kunnen dat Feyenoord of PSV naar Malburgen gaan komen voor een bekerduel.

Check de beelden van na de wedstrijd

Uw reclame ook hier te zien?

Van Beukering presteert prima als trainer

Jhon van Beukering presteert ook als trainer aardig. Als hoofdtrainer van Veluwezoom presteerde hij al bovengemiddeld. En eerder was hij dagelijks betrokken bij FC Presikhaaf en AFC Arnhem als assistent van zijn grote broer Dennis van Beukering.  En trok hij veel spelers aan uit Arnhem en omgeving. Bij MASV is dat niet anders.  Van Beukering trekt nu eenmaal veel spelers aan die normaal misschien elkaar nooit zouden tegenkomen. Zijn skills als trainer zijn bepalend, en dit heeft ook invloed tijdens wedstrijden.

MASV is een afspiegeling van Arnhem

Zo is MASV ook een afspiegeling van Arnhem, met jongens van verschillende afkomsten. Het maakt voor Jhon(en Dennis) van Beukering niet uit wat je achtergrond is, als je maar goed kunt voetballen. Daarom spelen Moussa Hamdaoui, Esen Gurbuz, Danny Hessing en Dave van der Kolk al jaren met elkaar. MASV zette gisteren ook een belangrijke stap als club en heeft Arnhem op de kaart gezet. Het succes van MASV is gratis PR voor Arnhem als sportstad.



Tags assigned to this article:
bekerknvb bekerMASVnieuws arnhem

Related Articles

Karaman en Boga samen verantwoordelijk voor succes Elsweide F1

Elsweide F1 won zaterdag weer met duidelijk cijfers. Thuis werd er met 4-1 gewonnen van Westervoort F2G. Met nog een

Vitesse laat alle hoeken van het Gelredome zien aan NAC Breda

In speelronde een kwam Vitesse gisteren NAC uit Breda tegen in het Gelredome. Met de nieuwkomers erbij had het elftal

7-jarige Nisa nu al meteen Europees Kampioen

De 7-jarige Nisa Becerikli is afgelopen zondag bij het Youth Open Championship Europees Kampioen geworden. De kleine beer uit Arnhem

Geverifieerd door MonsterInsights