Grand opening Tuna Pide in centrum Arnhem

Grand opening Tuna Pide in centrum Arnhem
Eethuis Tuna Pide aan de Looierstraat in het centrum van Arnhem had woensdagavond een officiele opening. Het bedrijf dat speciale Turkse broodjes en pizza’s maakt is direct de concurrentie aangegaan met de pizzeria van Jamie Oliver met de komst van een pizzabakker uit Engeland.

Veel bekende Arnhemmers aanwezig

Verschillende bekende Arnhemmers waren uitgenodigd om de officiele opening bij te wonen, waaronder ook Kursat Bal (DENK Arnhem) en Aziz Zeyrek (Turkse Ondernemers Vereniging). De aandeelhouders van Tuna Pide en veel vrienden en familie waren ook aanwezig. Bekende Arnhemse ondernemers, RTV Arnhem en verschillende andere persfotografen waren ook aanwezig.

Burgemeester Marcouch meldde zich op het laatste moment af waardoor de het lintje werd geknipt door de voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging Aziz Zeyrek, DENK Arnhem-leider Kursat Bal en mede-eigenaar Chico van Chico’s Place. Speciaal hiervoor was er dan ook een Gouden Schaar geregeld via Juwelier Istanbul aan de steenstraat.

Looierstraat leeft weer 

Een ten dode opgeschreven Looierstraat komt mede door dit soort initiatieven weer tot leven.  Hierdoor is er weer meer leven in de brouwerij. De kans bestaat dat de Looierstraat en het Gele Rijdersplein weer bereikbaar worden met de auto.

Uw reclame ook hier te zien?
ReactiesRelated Articles

Arnhem krijgt WK Volleybal finale voor vrouwen in 2022

Het WK Volleybal voor vrouwen in 2022 wordt in Nederland gehouden. De Internationale volleybalfederatie FIVB maakte dat zeer recent bekend.

Feestelijke opening Station Arnhem

Nog maar drie weken en dan is de officiële opening van het nieuwe Station Arnhem. Dat wil je toch niet

Baltovenaar neemt op opmerkelijke wijze afscheid van OBW

Baltovenaar Fatih Ilkhan De 22-jarige Fatih Ilkan kennen we in de voetbalwereld als de baltovenaar. We keennen hem niet alleen