Anil Mercan blijft scoren bij Jong Vitesse

Anil Mercan blijft scoren bij Jong Vitesse



Middenvelder Anil Mercan van Jong Vitesse blijft bepalend voor de Arnhemse club. De Turkse Nederlander zorgde zondag voor de 1-0 tegen HC & CV Quick in Denhaag. De Arnhemmers wonnen in Denhaag van de thuisploeg. Bo van Essen maakte de 2-0 voor Vitesse.

Anil Mercan maakt de 0-1

Anil Mercan zette Vitesse na 30 minuten op een 0-1 voorsprong. Zijn collega Van Essen scoorde de 0-2 in de tweede helft. Volgens bronnen dichtbij de club zijn de twee spelers echt smaakmakers waar iedereen ook graag naar kijkt. Mercan speelt al heel al heel lang bij Vitesse en speelt met Jong Vitesse op Derde Divisie niveau.

HaberArnhem.nl staat te koop | info @ haberarnhem.nl

Mercan is een bepalende speler bij de Arnhemmers

De Arnhemmers staan op kop in de Derde Divisie met 64 punten. UNA volgt Vitesse met 59 punten. Het moet nog gek lopen als Jong Vitesse geen kampioen gaat worden omdat het als enige meer dan 70 keer heeft gescoord (83-29). Bo van Essen kreeg onlangs nog een contractverlenging, doordat zijn optie werd verlengt. Met Mercan werd nog gesproken over zijn toekomst over de club.

29 April is de derby tegen Jong Graafschap. Een echte derby zal het niet zijn, omdat de ‘SuperBoeren’ 15e staan de in de competitie. De wedstrijd wordt zondag 29 april gespeeld in Papendal en start om 14.30 uur.



Tags assigned to this article:
Anil Mercanbo van essenjong vitesseVitesse

Related Articles

Volgt Turkish Airlines Truphone op als hoofdsponsor van Vitesse?

Truphone, het wereldwijde mobiele netwerk, stopt na drie succesvolle seizoenen als hoofd- en shirtsponsor van Vitesse. Truphone blijft in de

Unieke selectie voor Arnhemse voetbalclub met drie tweelingen

Arnhem en voetbal levert soms opmerkelijk nieuws op. Voetbalclub SML uit Arnhem heeft sinds gisteren namelijk drie tweelingen in de

De Gastronoom Futsal weet nieuwe sponsors te strikken

Zaalvoetbalvereniging De Gastronoom uit Arnhem gaat ook in het nieuwe seizoen voor succes en kondigt nieuwe sponsors aan. ( foto:

Geverifieerd door MonsterInsights