Sibel: Van vakkenvuller in Presikhaaf naar strafrechtadvocaat in Utrecht

by AMS97531A123 | 26 april 2018 20:33



Sibel Önemli[1] uit Arnhem is sinds februari 2018 als advocaat in dienst bij Ausma de Jong Advocaten in Utrecht. Velen kennen haar nog mogelijk van haar bijbaantje bij de Albert Heijn in Presikhaaf.

Een echte doorzetter

Sibel is een echte doorzetter. De Turks-Nederlandse dame heeft sinds haar VWO-opleiding aan het Arentheem College alleen maar geploeterd om haar doel tot strafrechtadvocaat te bereiken. Na haar VWO-opleiding ging ze rechten studeren in Utrecht. Tussendoor ging ze in 2010 ook nog jaar een in Londen studeren aan The University of East Londen. Haar ‘Master’ rondde ze later ook in 2013 af in Utrecht. Als kind van een gastarbeider bewijst Sibel ook weer hoe goed Nederlandse Turken presteren, terwijl ze ‘pas 50 jaar’ zijn in Nederland.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Begonnen als juridisch medewerker

Na haar werk als juridisch medewerker bij Hertoghs Advocaten ging Sibel in 2017 in dienst bij Ausma de Jong Advocaten. Daar werkte ze een jaar lang als juridisch medewerker totdat ze sindskort verder ging als advocaat.

Witwassen en fraudezaken

Sibel zal zich voornamelijk bezig houden met op zaken op het gebied van witwassen en ontnemingsvorderingen, FIOD- en fraudezaken, maar ook commune strafzaken en belastingrecht. Via de website[2] van Ausma De Jong is Sibel ook bereikbaar voor allerlei vragen over bovengenoemde onderwerpen.

Uw reclame ook hier te zien?

Omdat we geen foto hebben van Sibel, hebben we een screenshot gemaakt van een webpagina van Ausma De Jong Advocaten.


Endnotes:
  1. Sibel Önemli: http://ausmadejong.nl/advocaat/onemli/
  2. website: http://ausmadejong.nl/advocaat/onemli/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2018/04/26/sibel-van-vakkenvuller-in-presikhaaf-naar-strafrechtadvocaat-in-utrecht/