Duizenden bezoeken grootste braderie van Arnhem

Duizenden bezoeken grootste braderie van Arnhem




Duizenden Arnhemmers hebben in de afgelopen twee dagen een bezoek gebracht aan de grootste braderie van Arnhem. Zondag 29 april is de laatste dag waarbij men de braderie van de Turkiyem moskee kan bezoeken.

Uw reclame ook hier te zien?

Moskee Arnhem organiseert Koningsdag

Koningsdag werd in 2018 op een speciale manier gevierd door Arnhemse moslims. Het moskeebestuur, onder leiding van voorzitter Galip Aydemir, heeft na maandenlange voorbereidingen een braderie georganiseerd dat samenkwam met Koningsdag. Mede dankzij de inzet van Metin Karakaya en Nesrin Menkutas was alles tot in details goed geregeld. Een speciale trein reed bijvoorbeeld tijdens Koningsdag door heel Presikhaaf en stopte ook bij een vaste halte bij de moskee.

Oer Hollandse spelletjes tijdens braderie

Met oer Hollandse spelletjes en het schminken van de kinderen werden jong en oud vermaakt tijdens Koningsdag en de dagen erna. Vandaag is dan ook de laatste dag van de braderie waar ook heel veel lekkere culinaire gerechten worden aangeboden door de aanwezige vrijwilligers.

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Moskee telt meer dan 700 leden

De Turkiyem moskee in de Arnhemse wijk Presikhaaf is een van de grootste zelforganisaties in Arnhem en heeft meer dan 700 leden. De moskee is de laatste jaren gegroeid naar een belangrijke ontmoetingsplek in Arnhem en is betrokken bij allerlei sociaal maatschappelijke activiteiten. De jonge bestuursleden Erdal Citirki, Sezgin Kalleci, Cihan Kuyucak en de gebroeders Karaciftci vormen samen met de ervaren eerste generatie Arnhemmers Duran Tasdemir, Ismail Bayram en Mehmet Delibas een prima team om jaarlijks een paar belangrijke evenementen te organiseren.

 

Uw banner ook hier zichtbaar?






Related Articles

A.J. Croce komt op 1 september naar Luxor Live Arnhem

A.J. Croce Driemaal uniek: pianist, songwriter en zanger op hoog niveau. A.J. Croce is de zonderlinge Amerikaanse singer-songwriter met invloeden

Zanger Umut Timur bijna miljonair na vertrek uit Arnhem

De bekende Nederlands-Turkse zanger Umut Timur is niet meer een zanger die er niet bij hoort. De ex-Arnhemmer is meer

Geverifieerd door MonsterInsights