Bekende Arnhemmer gespot in Istanbul tijdens voetbalkraker

Bekende Arnhemmer gespot in Istanbul tijdens voetbalkraker

De voetbalkraker van afgelopen zondag in Turkije trok veel publiek naar de Turkse stad. Zelfs vanuit Arnhem waren er voetballiefhebbers in het stadion van Galatasaray tijdens de kraker tegen Besiktas. De club waar Sneijder ook speelde heeft nog steeds spelers die Nederland vertegenwoordigen in Turkije (Donk en Rodriquez).

HaberArnhem.nl zoekt nieuwe investeerder | info @ haberarnhem.nl

Extra spannende kraker

Met nog vier speelronden te gaan was deze kraker extra spannend omdat de winnaar dichterbij het kampioenschap zou komen. Een verslaggever van HBA was er zondag ook bij en zag tot zijn verbazing dat Galatasaray-supporter en bekende boekhouder Boga ook in Istanbul was om de kraker live bij te wonen. Met wie Boga in Istanbul was is niet bekend. Behalve Boga kwamen we ook andere Turkse voetballiefhebbers uit Arnhem tegen zoals Fatih Alkan (barber), Ozgur Unal en Yasin Koylu van de Gastronoom.



Succesvolle jeugdtrainer bij Elsweide

Bronnen dichtbij Boga melden dat de Arnhemse ondernemer veel heeft met voetbal en Galatasaray. Hij traint al jaren de jeugd bij voetbalclub Elsweide en zorgt er voor dat de scouts van BVO’s ook regelmatig langskomen bij de Arnhemse club. In zijn jeugdjaren speelde Boga zelfs landelijk met Vitesse 1892 en trapt hij wekelijks nog een balletje met vrienden. Zo vreemd is het dus eigenlijk niet dat de bekende boekhouder in Istanbul was om zijn favoriete club te supporten.

Later meer….

Uw reclame ook hier te zien?


Tags assigned to this article:
arnhemboekhouder arnhemboganieuwsnieuws arnhem

Related Articles

Politie ruimt 650 hennepplanten op in kwekerij aan P.Callandweg

Wijkagent Rene Huls maakte donderdag via social media bekend dat ze een illegale hennepkwekerij aan het opruimen waren in Arnhem.

Bestuurder ziet vuilniswagen niet en veroorzaakt aanrijding

Een bestuurder van een groene Renault Clio zag dinsdagmiddag een vuilniswagen niet staan en veroorzaakte een aanrijding.

Geverifieerd door MonsterInsights